Ömer Hocam hala toz şeklinde yağıyor ne zaman şov başlıcak acaba. İri taneler.
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Asıl şov ne zaman başlıcak ya hala toz gibi yağıyo.
-
Sinan hocam -32 göründü buyrun. Görünce etiketleyin beni dediniz.
-
Kar taneleri ne zaman büyücek toz gibi yağıyorlar tutamıyor. Ki Ömer
-
-
Yarin gunduz sicakligi bircok ilcede 0 olur belki birkac ilce 1 derece olur. Yagis tipi seklinde olacagi icin cokta onemli degil.kar beklenenden fazla yagacak. 25 subatta kimseye soz vermeyin..
25şubatta kimseye söz vermeyin. Derken Hocam ne demek istediniz.
-
Kar Marmara'ya hayırlı olsun

Ömer Hocam bende. Başlamadı takribi ne zaman başlar sizce.
-
Siklon Akdenize yayılıyor. Orda gelişip dogu ve güney dogu anadolu ya güçlü bir yağış bırakacak. 2017 sistemi giritte derinleşen bir siklon ardıdan kuzeu dogulu orta karadenize dogru haraket eden bir siklondu. Ve bu siklonun tam kuzeye çekilirken tekrar bir Marmara trakya dalışı yapması ile efsane bir kar yağışı aldık. O yüzden alakası yok diyorum.
Yani bu seferki 2017 göre berabat bence dime Hocam.
-
Aynen foto atarsın
Sağolun hocam.
-
CAN Hocam benim köye değiştimi peki Karamürsel’in köyü ama Deniz görüyor. En son en az diz boyu dedin. Foto bekliyorum dedin. Devammı diz boyuna. Hocam
-
hocalarım kim müsaitse yardımcı olurmusunuz bana endekslere nerden bakılıyor. Acaba.
-
Sinan abi onun olmayacağını biliyor. Ve şaka maksatla. Söylediğimizde anlamıştır. Hocam.
-
Yazacak bişey bulamıyoruz Erdal sana artık.
Hocam allah aşkına ben ne yaptım şimdi. Ne dedim kötü. Üstümr çok geliyosun Hocam bak yapma.
-
Sinan hocam ama modellerde ayın. 23 den sonra Afrika gözüküyor nolur Afrika’yı alın Hocam artık gelmesin bize.
Bunu gönderin Hocam. -
Sinan hocam Şubat sonu veya martta neler olucak varmı tahmininiz. Hiç.