Yazacak bişey bulamıyoruz Erdal sana artık.
Hocam allah aşkına ben ne yaptım şimdi. Ne dedim kötü. Üstümr çok geliyosun Hocam bak yapma.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYazacak bişey bulamıyoruz Erdal sana artık.
Hocam allah aşkına ben ne yaptım şimdi. Ne dedim kötü. Üstümr çok geliyosun Hocam bak yapma.
Sinan hocam ama modellerde ayın. 23 den sonra Afrika gözüküyor nolur Afrika’yı alın Hocam artık gelmesin bize.
Bunu gönderin Hocam.
Sinan hocam Şubat sonu veya martta neler olucak varmı tahmininiz. Hiç.
cografyaciburak hocam nerelerdesiniz ya kaç gündür gözükmüyosunuz. Bi sıkıntı yoktur umarım. Tahmininiz gelicekmi. Acaba.
CAN Hocam ECMWF çıktısı ayın 20 sininden sonra baya bozulma olmuş düzelirmi.
Ömer hocam benim köyde ne zaman kaç gibi başlar.
Bana sormamışsın ama ben yazımı yazayım denize 0 (sahiller) yerler dışında başka yerlerde örtü sıkıntısı beklemiyorum özellikle senin köydü galiba oralarda örtü olur sıkıntı olmayacağını düşünüyorum
Allah razı olsun Hocam ya aslında köydeyim evet ama Deniz görünüyo ama Deniz seviyesinde değilim. Hocam.
Hocam oturduğum köy burası deniZde aşağıda Hocam.
Bu da 6ocak sisteminden kalan bi o zaman kar aldım. Hocam bidaha yok
Hayır neden kimse beni takmıyo neden kimse cevap vermiyor. Düzgünce soru soruyoruz. Onda bile cevap alamıyoruz. Yapmayın böyle ama. Lütfen.
Sarp Özdoğan CAN Sinan cografyaciburak hocalarım ben Pazar günü sıcaklık sorunu yaşıcakmıyım acaba. @Monoton hocam dedi ya İstanbul’da baZı yerler yaşıcak diye bende yaşarmıyım hocalarım.
Afrika gelmeeee 
Ömer hocam Cumartesi akşamı kar kaç gibi başlar. Acaba.
CAN hocam çıkınca bugün endeksleri felan paylaşırmısın bayadır onlara da bakmadık. Sana zahmet hocam
İnşallah ya GFS yada GEM gibi gelir ikisinde çok iyi...
Ne bozuldu da düzelsin kardeşim 1 metre kar vermiş söyle bakalım bana :D
Hocam ayın 17 den sonra önceki güncellemelere göre bozulma var soğuk ve yağış konusunda. Yani demek istediğim 20-21 kalıyordu şimdi çok erken çıkıyor ülkeden. Hocam. Sabah odüzelirmi.
Şaka mı yapıyorsun?
Hayır Hocam soru soruyorum? Sabaha düzelirmi.