Yok hocam GFS anadan doğma çocuk gibi her verisi ortada. Ücretli veri yok.
Peki Hocam. Bu güncelleme sence sabaha düzelicekmidir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYok hocam GFS anadan doğma çocuk gibi her verisi ortada. Ücretli veri yok.
Peki Hocam. Bu güncelleme sence sabaha düzelicekmidir.
CAN hocam hani ECMF de bişey vardı ve mesela yarın sabah nasıl çıkacağını az çok anlaşılıyordu. GFS de de öyle bişey varmı Hocam. Mesela şuna bakıp işte yarın sabah şöyle çıkar. Gibi hayırlı geceler
Ailesi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yoksaaaaa ??
Keşkeeeee.
CAN abi soğukları sanki baya kesmiş gibi. Erken gitti sistem. Niye öyle oldu abi. Peki
Red Fox hocam Kocaeli ne olur.
ziyarete gitmek isterim onu
Bende çok istiyorum valla Mustafa abimin yanına.
Hocam kar haritalarının çözünürlüğü düşük tam sonuç vermezler
Nasıl yani ben günlerdir boşunamı kar haritasına bakıp seviniyorum o zaman. Hep 50cm üstü veriyodu. Madem. Tam sonuç veremiyorum biz niye ona bakıyoruz Hocam.
CAN abi nasıl 50cm 1metreleri unut ben bu sistemin başından beri en az 50cm alıcam diye seviniyordum abi kar haritası da hep zaten konumumu 50cm üzeri gösteriyordu niye böyle oldu abi niye değişti. Düzelirmi.?
CAN abi GFS KÖTÜ geldi gibi soğuklar ve yağış azalmış. Sanki düzelirmi sence. Gece ve sabah.
Ömer kardeşim yağışlar kısılmış sanki dime. GFS de.
CAN abi bende sevindim ya haritada metrelik görünce gece.
Hayırlı sabahlar
Ailesi. Umarım bütün modellerin bizim lehimize olan bir gün olur...
Şartlar oluştuğunda tabiki girebilir. Hayali olmasının sebebi EPS ve GEFS bu denli soğukları hiç desteklemedi.Ayrıca modeller uzun vadelerinde tepki siklonlarını tam olarak çözemezler vade yaklaştıkça ortaya çıkar. E haliyle işin içine siklon girince törpülenmeler meydana geliyor.
Sizce yarın düZelirmi hocam
Hem soğukta hem yağışta sıkıntılar oldu yarınki çıktılar çok önemli bir hal aldı takip edelim
Bu gece topluca dua edelim arkadaşlar lütfen düzelsin.diye almamız lazım bunu.

Senin için sorun yok güzel kardeşim
ÖYLe deme Hocam ben sadece ben kar değil bütün görmeyen yerler görsün istiyorum Emin’im ki benim gibi kar görmeyen birsürü kar hastası vardırdık bekleyen onlar için sordum. CAN hocama düzelirmi diye.