Konumumda hava açtı baya noluyor ya açma yokdu hesapta sistem mi gitti yoksa neler oluyor niye açtı hava
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tamam abi çok sağol verdiğin bilgiler için.
-
Aman can abi saat kaç olursa olsun ya beklerim ben dışarıda beklicem zaten saat tahminin varmı abi kaç gibi başlar
-
Can abi benim bulunduğum yere kaç gibi yağış başlar bu gece
-
Hayırlı sabahlar herkese ekmek almaya diye evden çıktım ama arabayla yukarı dağa çıktım kar varmı diye ve bulduğum bölgeden yaklaşık 150 mt yukarıda çok güzel kar yağışı vardı ve heryer tutmuştu heralde gece başladı orada ama çok güzel yağıyordu o kar benim olduğum yere ne zaman gelir acaba teşekkürler.
-
Ömer. Kardeşim soruma cevap verirmisin
-
Sağolasın abi çok teşekkür ederim yazdıkların için ama Kocaeli için bişey dememişsin de abi söyliyim dedim Sakarya felan dedin de Kocaeli hiç demedin
-
İnşallah ECMF de böyle güzel gelir de şu benim olduğum yere kky simgesi kalkar.
-
Ama abi kar haritasında bulunduğum bölge çoğu yere göre daha çok kar gösteriyor hele İstanbul’a göre çok güzel ama mgm niye öyle yaptı onu anlamadım yani şimdi benim konumuma saf kar yokmu
-
Abi kocaeli nasıl olucak sulu kar direk ne zaman başlar yarın akşam başlarmı abi ve mgm koceliye Cuma Cumartesi kky diyor
-
Ömer Kardeşim hayırlı günler herkese mgm konumuma Cuma ve Cumartesi kky diyor kar Perşembe akşamı başlamıcakmıydı Noldu bi anda anlamadım Kardeşim açıklarmısın
-
Bi dakka yanlız şimdi gelen yağış hep dek olarak mı gelicek öyle bişey olursa yandık çünkü dek heryere vurmuyor tamamen şans işi bu umarım değişir cephe gelir de Gül yağar durmadan.
-
GFS 06Z DİYAGRAMI
The content cannot be displayed because it is no longer available. 

Sıcaklıklar çok tırmanıyor ya of
-
Öyle bir şey gözükmüyor şuan. +12 lerin girdiği sıcak atakta bile 20 derece yok kışın ortasındayız.
İnşallah olmaz abi ya 6-7 olsun en fazla yeter ya kışın 10 derece olurmu ya
-
Hocam gözümüz doysun 4-5 günlük soğuklardan bahsediyoruz 2 günlük bir sistem de olabilirdi
Daha akustik var. Akustikten önce de ısınma olacaktır.PEki abi sıcaklık 20 derecelermi çıkacak yine ya