Öyle bir şey gözükmüyor şuan. +12 lerin girdiği sıcak atakta bile 20 derece yok kışın ortasındayız.
İnşallah olmaz abi ya 6-7 olsun en fazla yeter ya kışın 10 derece olurmu ya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖyle bir şey gözükmüyor şuan. +12 lerin girdiği sıcak atakta bile 20 derece yok kışın ortasındayız.
İnşallah olmaz abi ya 6-7 olsun en fazla yeter ya kışın 10 derece olurmu ya
Hocam gözümüz doysun 4-5 günlük soğuklardan bahsediyoruz 2 günlük bir sistem de olabilirdi
Daha akustik var. Akustikten önce de ısınma olacaktır.
PEki abi sıcaklık 20 derecelermi çıkacak yine ya
Can abı 18 inden sonra sıcaklıklar yine 20 dereceleremi çıkıyor ya bu ne ya hep socqk biraz da 5-6 derecelerde gitsin en ufak sistem de hep - dereceler olur ne güzel off allahım yardım et bize.
Bu görüntüleri esas alarak konuşuyoruz. Saygılar.
Abi bide şöyle bişey var. Diye biliyorum dek yağışında biyeri vuruyor ve orayı kara gömüyor vurmasını yerde kar yağmıyor diye biliyorum abi yanlış değilse yani tamamen şansımıza kime denk gelirse artık.
Sinan abim sence senin görüşün senin düşüncen ve baktığın modeller ve veriler doğrultusunda akustik kaç gün sürer acaba abim batmı bi tahminin.
Çağrı Erdal abi giden bişey yok daha sakin ol %57 kar ihtimali gösteriyor ortalama -6 da şu durumda bile karayel olursa kar alır istanbul
Umarım Kardeşim herşey istediğimiz gibi olur?
GFS 00Z DİYAGRAMI
ilk atak için ihtimaller düşsede(silklon hareketine bağlı) ikinci atak daha güzel bir hal almaya başlamış ve uzun vade için ışık yanmaya başlamışThe content cannot be displayed because it is no longer available.
Şuraya bak ys ilk atak iyice gitmiş allahım yardım et nolur sana sığınıyoruz bu aciz kullarının dualarını istekleri sadece bimiktar kar allahım sen vasıl eyle bize yarabbi amin?
Allahım neden hiçbişey yolunda gitmiyor ya off![]()
En yüksek 6
En düşük 3
Herkese başarılılar.
Windy kky vermiş yüksek kesimlerde kar yağışı olarak düşer büyük ihtimalle şuan da öyle gözüküyor. En az +300 rakım yükseklik şart.
Hangi gün bunlar
Rüzgar yönü sıcaklığı etkileyecek gibi duruyor şuan Marmara için ne desek boş şuan ama yüksekler için sorun yok kar yapar. Eger bir değişim olmaz ise.
Rüzgar yönü Poyraz, yıldız, lodos arası dönüşüm yapıyor
Karayel olmıcak mı yani abi.
Şuanki görüntülere göre güzel yağışlar var kar yok
Of ya kar ne zaman olur Kardeşim veya olucakmı
O esnada ne yağıcak peki
O günü hiç unutmam okuldan çıktım durakta otobüs beklerken 1 gökgürledi en az 1 dakika yankılandı (birde ecm nin oraj beklediği saatler tam rüzgarın yön değiştirdiği zaman kuvvetli lodosdan kuvettli karayele geçişten kaynaklı bir oraj beklentisi var sanırım)
Şimdi oraj olucak diyonuz ya lodostan karayele geçiş öyle olunca noluyor ki anlamdım
Kardeşim sinan abinin bahsettiği şey bizim bölgemi etkilenmicek