Yok kardeşim etrafınız sarılmış sadece sizede uğrar akşam merak etme?
Ustam banada gösterirmisin ya ben hiç anlamıyorum ya hangisi kar bulutları felan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYok kardeşim etrafınız sarılmış sadece sizede uğrar akşam merak etme?
Ustam banada gösterirmisin ya ben hiç anlamıyorum ya hangisi kar bulutları felan
Kocaeli’ye radarda gözüken bişey varmı acaba ben bakıyorum ama anlamıyorum pek fazla
Allah öyle istemiş
Of ya ne kadar şanssızım ya hiç bişey yolunda gitmiyo ya
İstanbul’da başlamış saf kar benim burda niye hala yağmıyor ya kocaeli
Sıcaklığı takip et
Nerden takip ediyim hocam neresi doğru sana göre
Şuan konumum da havada yani yukarda kar taneleri gözüküyor çok net ama aşşağıya inmiyor ne zaman iner acaba ya insin artık ya
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.günaydın herkese kocaelide böyle kar olurmu sizce nolur olur diyin ya
yabi bu şekilde yağarmı nolur yağsın ya
günaydın herkese kocaelide böyle kar olurmu sizce nolur olur diyin ya
Hocam olduğum konumda yağmurun arasında karda iniyor ama çok hafif kar tane bile değil suyun içinde gece kar yapımı
Bu akşam neden soruyorsun yahu Cuma sorsan neyse :D
Yok hocam kar yarın başlamıcakmı hocam yağmaya saat kaç gibi başlar onu soruyorum ben hocam
Etkin yağış akşam işte. Hava karardıktan sonra. Radar takibiyle bakarız tam saatine.
Tamam hocam bu akşam tekrar sorarım ben hatırlatmak için
Yarın tahminen saat kaç gibi başlar hocam kar Kocaeli’de
of ya keşke bu kadar hızlı sevinmeseydik ya kursamızda kaldı ![]()
sistem neden kötüleşti ya inşallah yarına kadar düzelir yoksa kötü
Ne gibi?
kar yağarmı yani daha hiç kar göremedim bu sene ne biçim bir sene bu ya daha önce hiç böyle olmamıştı