Dün gece örtü olmaması hatta şöyle diyim direkt bu sistemde örtü olmaması. Değişik.
Bu akşam ve gece ne olur onu merak ediyorum bi bu gece kaldı işte ah ahh canını yiyim cephe yağışının
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDün gece örtü olmaması hatta şöyle diyim direkt bu sistemde örtü olmaması. Değişik.
Bu akşam ve gece ne olur onu merak ediyorum bi bu gece kaldı işte ah ahh canını yiyim cephe yağışının
Dün gece örtü olmaması hatta şöyle diyim direkt bu sistemde örtü olmaması. Değişik.
Hocam düzgün yağış bile olmadı ki gece bende hiç sabaha karşı yağdı sadece araba üstleri çatılsr tuttu şimdi tertemiz bişey yok
İmkansız.
Ney hocam imkansız olan
Çok yoğun oluşumlar olmaya bilir ama örtü alırsın diye düşünüyorum
İnşallah hocam çünkü dün gecede örtü olmadı düzgün yağış olmadı
Güncel
Sistem yaşarken sistem takibine geçiyoruz .
Şükür abim gelsin efsane mart sistemimiz belki bu sefer bende cephe olursa örtü alırım
Şu anda kütlelerin birazcık etkisi az öğleden sonra akşama doğru birazcık daha kuvvetlenecek akşama muhtemelen görebilirsin kar yağışı
İnşallah hocam
Bişey sormak istiyorum hocalarım bu radardaki oluşumlar öğleden sonra veya ne zaman bilmiyorum da güçlenme ihtimali varmı acaba yalova için soruyorum kim cevap verirse şimdiden teşekkür ederim
Biz ne zaman cephe yağışı ile güzel bi kar yağışı alıcaz nefret ediyorum varya deklerden hiç tutma olmuyor en iyisi cephe
Kütleler radarda aşırı dağınık ve çok ayrık bi türlü bana denk gelmiyor inşallah toparlar ve banada uzun bi hat denk gelir
Bu sistemden anlaşılan şey şudur istanbulun %25-30 unda falan fos gerisinde yağış yakalayan yerler iyi kar almıştır.
Dek sistemleri efsane siklondan iyi diyenler umarım bir gün siklonik sistem yaşarsınız.
İnşallah yaşarız eren inşallah
Güncel bunalarıda paylaşalım belki hocalarımız bişeyler ekler ler
Böyle bişey gördüm etkileri ne olur bize acaba 
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abim bu kış benim konumum adına rezalet bi kış oldu abi örtü felan alamadım umarım 2026 kışı güzel geçer inşallah