Zonguldak Kilimli de kopuş devam ediyor maşallahh 🥶
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam bilet alıp sana geliyorum benim konumda hiçbişey yok varmı kalacak yerimiz hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZonguldak Kilimli de kopuş devam ediyor maşallahh 🥶
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam bilet alıp sana geliyorum benim konumda hiçbişey yok varmı kalacak yerimiz hocam
Bu saat oldu camda kar yağar da tutar diye bekliyorum saat sabah 05:30 oldu zaten artık sistemin ömür de bitti uykusuzluktan bayılıcam vallahi ruh halim hiç iyi değil ama gerçekten en azından dedim 1-2cm olur oda yok
Yalova sanırım bu sistemin en şanssız yeri olarak kapattı ne kar var ne yağış var ne birikim var benim artık kışlardan ümidim kalmadı vallahi hiç hevesim de yok kendimi çok kötü hissediyorum
Yalova gene boşluk ta hala örtü yok bende umarım sabah uyanınca olur sistemin süresi de azalıyor çünkü artık yerde kar görmek istiyorum
Herkese iyi akşamlar ben yalovadayım ve dışarıda 1cm dahi kar yok anlamıyorum yalova da neden bişeyler olmuyo
Bu radar bomboş neden böyle yav
Yalova boşluk 1 milim bile yok
Lise arkadaşım Altınova'da asker 5 cm kar var diyor.
Var hocam bazı yerlerde yüksek yerlerde burda da var ama bende yok işte hocam sadece araba üstü çimenler biraz tuttu onlarda erimeye başlamış yollar bom boş sırıl sıklam
Keşke yalova da tutsa ayrıca radar neden hala boş anlamış değilim
Gündüz sıcaklık 2 dereceye felan çıkıcak diyorlar sıkıntı olmasın yav
Çağrı Erdal Yalova 6.30'a doğru kopar gibi gözüküyor.
İnşallah hocam ama radarda arkası boş gözüküyor
Zonguldak Kilimli
Hayırlı olsun çok güzel hocam inşallah bana da gelir
Yalova da biz sevinemiyoruz çünkü hiçbir şey yok hala
Izlanda Burası Bağcılar
Keşke bende de olsa
Radara bakıyorum sürekli kütleler hep istanbul Avrupa yakasına kayıyor yalova tarafına hiç gelmiyor bu millet neden oluyor anlamıyorum cidden