Radara bakıyorum sürekli kütleler hep istanbul Avrupa yakasına kayıyor yalova tarafına hiç gelmiyor bu millet neden oluyor anlamıyorum cidden
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yalova için ne diyosunuz acaba radara bakıyorum kütleler baya dağınık ve az yalova ya gelemiyo bi türlü
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aksam ve gece DEK'ler daha kuvvetli hale burunecek. Sabaha beyaz uyanma olasiligimiz yuksek
Abi benim beyaz uyanma şansım varmı konum yalova abi
-
O vorteksin vurduğu yerde gerçek manada göz gözü görmez
Keşke bizde de öyle olsa
-
Haritalı tahminim gibi ilerledi bugünkü olaylar. Anadolu yakası daha etkili kar yağışları gördü. Akşam yarın içinki haritamı hazırlayacağım.
Yalovayıda eklersen abim çok makbule geçer
-
Sizin orayı vurur daha merkez olarak bütün kütleler sıyırıyor ben de kafayı sıyıracağım birazdan 😂
Aynı kaderi paylaşıyoruz hocam
-
Çok sağlun hocalarım elinize sağlık
-
Sistem daha yeni başladı asıl kar cuma cumartesi günü dek bantları yarın daha uzun olacak yağışta daha kaliteli olacak ve hava daha soğuk olcak.
Hocam peki bu akşam veya gece yoğun yağış olurmu sabah karla uyanırmıyım ben konum yalova
-
5dk yağıp güneş açması çok kötü bişey bu şekilde nasıl tutucak ki bu kar ve uzun süre güneşli hava oluyo saatlerce durmadan yağsın ki tutsun bunu açıklayacak biri var mı
-
5dk yağıp güneş açması çok kötü bişey bu şekilde nasıl tutucak ki bu kar ve uzun süre güneşli hava oluyo saatlerce durmadan yağsın ki tutsun bunu açıklayacak biri var mı
-
Radarı takip ediyorum ama kütle oluşumu neden yok
-
10 dk önce yağdı biraz şimdi güneş açtı neden böyle anlamadım
-
Yalova’nın neresindesin abi ?
Merkez
-
Yalova olarak o kadar şanssızım ki hiçbir şey yok hala
-
Boğaz hattına kütle geliyor
Eren yalova yıda etkileyecek kütleler bugün ne zaman başlar acaba