Hocam yalova da ne zaman başlar acaba kar
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ömer ve Çağrı Erdal teşekkür ediyorum ikinize de
Rica ederim kral ne demek
-
Athena wriscuttern Ömer Snow Hound hepinize hayırlı olsun reisler allah utandırmasın

Sinan abim bende bişeyleri hakettiğimi düşünüyorum artık sende uygun görürsen abi
-
Bu tablo böyle çıktı da noldu sonu fiyaskoyla bitti
İnşallah daha güzellerini alırız
-
Sanırım bize yine şundan oluyor aklıma geldikçe delirdiğim şubat 2021 sistemi. Yine hüsran feryat figan kalbim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vay be böyle bir tablo bidaha ne zaman çıkarki bize
-
Güncel AO ve NAO
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sarıyer 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam benim sıcaklıklar neden yüksek ve bende neden yoğun kar yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yarın Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'de yoğun kar yağışlarına dikkat
Marmara
-
GFS sabah çıktısı bi anda neden böyle yaptı ki şimdi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan abi sadece karadeniz güzel çıkmış burda sanki bizim Marmara boş gözüküyor gibi
 bi anda neden böyle yaptı ki bu
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı geceler mi denir bu saate hayırlı sabahlar mı bilemedim ben işteyim bana kolay gelsin o zaman
-
Karadeniz'in dolu olması DEK gösteriyordu dimi hocam şu işi çözecem artık
ayalova da neden boşluk var hocam
-
Hayırlı geceler.
Hayırlı geceler abi
-
Şunu yazayımda kalsın unutmadan 48 saat sonra İstanbulun tamamı bulutlar kaplayacak Avrupa Anadolu Ayrımı olmadan
Kapladıktan sonra nolucak abim acaba