Güncel
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Abi senin troll olduğunu düşünüyorum artık. Kışın her yerde kar tutar sen ''kar bile yağmadı'' yazarsın. Yaz gelir çöl istersin, es kaza 45-50 derecelere çıksak ''benim bura neden 10 derece'' diyeceksin gibi hissediyorum...
Ben olanı söylüyorum kardeşim ne yalan nede trol var çocuk yok karşında ben burda sadece isteğimi belirtiyorum

-
Türkiye için kuvvetli rüzgar, ani gök gürültülü fırtına gibi aşırı hava olayları görülebilir.
Hayır benim istemediğim havalar ben bol bol güneş ve sıcaklık 🔥 istiyorum hocam

-
ℹ️ Yarı-durağan (yavaş hareket eden) bir Rossby dalgası Cuma gününe kadar Avrupa üzerinde mevcut olacak. Jet akımındaki bu kıvrım, alt troposferde kalıcı atmosfer basıncı desenlerine neden olur ve bu da hava aşırılıklarına yol açabilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam ne demek yani bu bizim için nelere yol açıcak acaba

-
Hayırlı sabahlar herkese hayırlı işler hayırlı haftalar

-
Güncel
Güncel
Hocam ne zaman düzelicek bu havalar

-
Güncel
Kullanmıyoruz biz 🙂
Bize zaten hep soğuk gelir kışın soğuk isteriz sıcak gelir yazın yazın sıcak isteriz soğuk gelir

-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hocam bende istiyorum rüzgarsız sıcak havaları yokmu bize böyle havalar hocam

-
Güncel
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.