48h
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
36h
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
24h
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
15 Dakikaya başlıyoruz hazır mıyız
Hazırız kardeşim sendeyiz takipteyiz seni indir bize kutupları güzel bir güncelleme olsun şimdiden eline koluna sağlık
-
Eline emeğine sağlık Whisper abim
-
Haritaya fazla takılmayın bakın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan abim inşallah bizde öyle pespemde oluruz
-
5 günlük soğuma vermiş ve halen devam ediyor yetmez mi
Yok hocam kar yağması için kıyılara yetermi onu merak ediyorum da ondan sordum
-
Soğuklar erken mi çekildi sanki Sinan abim
-
Hocam icon çok iyi gelmiş umarız böyle olur
-
Benim gördüğümü modeller gösterirse istanbul ortlama 40 cm ler yapar
Göstericek mi hocam sizce
-
Bunları da atalım belki hocalarımız bi şeyler der
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwf ens ne diyor öğlen çıktısında acaba bakan varmı?
-
Ömer bizi seven yok herhalde kimsede gitme kal dememiş bize
Gitmeyin kardeşim sizsiz olurmu yav olmaz hepimiz burdayız gitmek yok
-
Güncel
Hocam konuma göre değişir fakat poyraz özelinde konuşursak;
Karadenizin ılıman havasını ve nemi İstanbul'a pompalıyor doğrudan bu yüzden DEK sistemlerinde üst seviyede -12/-14 arası bir soğuma DEK vurmadığı anlarda erimeyi önelemek için önemli. Veya izobarlar daha sık olmalı bu sayede daha sık yağış alırız, yağış durmadığı için soğumada daha etkili olur.
Çok teşekkür ederim hocam umarız herşey istediğimiz gibi olur