Diyagram neydi ne hale geldi
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çok erken çekildi gene

-
Netleşin öyle
Onunda geleceği net değil yani öylemi abim yandık bu sene o zaman abim
-
Gfs değişir mi acaba

Aminn İnşAllah Aminnn🤲🏻

-
Sinan abi örnek diyagram sözün vardı bana

-
Güncel ao nao pna
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-32 gelecek demedim soğuğun ana kaynağı
Peki abi bizde kaç olucak mor olucak mı abi
-
Gfs öğlen mahvetti bizi

-
Evet 850 pha soğuk çekirdeği-32
Nerde Sinan abim geldimi bize -32 mor 💜 günlerce kar yağışı

-
Selamünaleyküm hayırlı günler
Aleyküm selam abi hayırlı günler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Athena eline emeğine sağlık kardeşim
-
Çağrı nerde o. yok ben mor isterim yok pembeler olsun bak -12 mis gibi yoğun kar alıyor hiç yoktan 20 cm devirdi şuana kadar
Hocam çok kısa süreleri 1-2 günlük vur kaç olmaz bunlar
-
Güzel kardeşim mor pembe mavi hiç biri fark etmiyor isterse kutuptaki o meşhur -40 lık gri çekirdeği getir koy tam Ankara'nın üzerin de ülkenin her yerini kapsayacak sekilde. Senin izobarların senin yağış için siklonun olmadıktan sonra donar donar izlersin.
Tamam işte hepsi bizim için olsun inşAllah kusursuz bişey düşünmeden yaşayalım yağış derdi yok soğuk derdi yok günlerce sürsün Aminn🤲🏻