Sinan abim sıkıntı varmı bunlarda acaba bi araştırıp bakarmısın
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Güncel AO ve NAO
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
öncelikle tahmin için hafta sonunu bekleyip aradan çıkarmamız lazım vade uzun. Kötü haberden biraz bahsetmek gerekirse azor iskandinav uzantısı ile beraber kuzeydoğu hareketi ile blokaj yapıp soğukları 25 ine kadar bize hapsedebilir. Bu pektabi artı yazar ancak azor yüksek basıncı bu hareketi yaparken atlantik üzerinden baskılayan alçak basınç o tarihler de azorun karnını yararsa kısaca uzantısı koparsa sistem 2 gün ile sonlanıp kuzeyimizden atlantiğe kadar avrupaya dalar gider. Kısacası sistem gelir mi artık oralarda değil sistemin ömrünü nasıl uzatırız haliyle örtüyü nasıl arttırırız onu konuşucaz hafta sonu.
Aman hocam allah korusun umalımda olmaz öyle şeyler
-
Gece de bende
Aman diyim Ömer bize sıcak hava yollama
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Izobarlardaki bu ovalimsi bukulme genelde ust seviyede bir siklon oldugunu gosterir. soguk da kirpiliyor sonrasinda
İnşallah soğuk kırpılmaz hocam
-
GFS control'de daha az once bahsettigim batili indiginde avrupaya suruklenme olayini gozukuyor.
boyle olursa izobarlarin bozulma ihtimali daha yuksek oluyor. 850 sogugu da daha erken cekiliyor.
Umarım düzelir hocam
-
Athena eline sağlık kardeşim döktürdün bize gene
-
Kalkmasın hocam iyi böyle
-
144H
SABAH
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ÖĞLE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Biraz doğulu mu gelmiş hocam sabaha göre
-
Mart ayı analizi gelsin mi ?
Gelsin hocam dört gözle bekliyorum
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hepinize selamı var …
Aleyküm selam abim gelicek mi değerli hocamız
-
Ne üstüne gelmesi açıklama yaptık zahmet ettik ve kim kimin üstüne gidiyor.
Bilmiyorum abi bende yanlış anlamış olabilirim seni abi
-
Bu anamoli Erdal
Anladım dedim zaten abi teşekkür ettim hocamada sen neden üstüme geliyosun ki abi şimdi anlamadım kötü bişey demedim veya yapmadım abi sordum cevabımı aldım anladım dedim teşekkür ettim zaten
-
Problem yok asorun araya set olması ve bunu ecmwfin onaylaması çok önemli gerisi hallolur
Anladım hocam çok teşekkür ederim