Bu sefer ki kar çokta kaliteli olmasada tatmin ediciydi. Şaka maka 18 günde 3 örtülü kar aldı Zonguldak
Çok şanslısınız ben kar tanesi bile göremedim örtüyü bırak![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sefer ki kar çokta kaliteli olmasada tatmin ediciydi. Şaka maka 18 günde 3 örtülü kar aldı Zonguldak
Çok şanslısınız ben kar tanesi bile göremedim örtüyü bırak![]()
İyi akşamlarr
Güzel yurdumun her yanına kar yağıyor. Trabzon hariç 😂
İyi akşamlar saadet hoşgeldin en kısa zamanda sende alırsın inşallah![]()
Abi bu nedir böyle![]()
Arkadaşlar akşam bir veri değerlendirmesi yaparız. Fakat gidişat hala aynı şimdiden söyleyeyim.
İyi günler
Abi ne demek bu hala kötü mü yani![]()
Benim için rezalet berbat bir kış geçiriyorum şuana kadar olan zamandan bahsediyorum
ben şunu anladım yalova da oturmak yaşamak gerçekten büyük sıkıntı hiçbir şekilde kar düşmüyo
Ben bırakıyorum bu işleri ya artık bu nedir ya 2. İncimi 3.cümü sistem bu bilmiyorum hiçbir sistemde de havada bile kar göremedim ya takip ettikçe daha çok üzülüyorum ve deli oluyorum hasta eder bu insanı ya.
Hesabımı silebilirsiniz hepiniz hakkınızı helal edin benden yana hakkım varsa helal olsun Allah'a emanet olun hepinizi gerçekten seviyorum![]()
![]()
Yalova da yağmıyo hala
Boğaza doğru yaklaşan bir şey var bakalım nereyi ortalayacak 😬
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kanka allah aşkına ben kar görmicem mi bu sistemde de hala bekliyorum camda![]()
Gerçekten çok kötü😧
Yalova da gözüküyor kar ama yağış yok
mehmet civan abi yalova ya kar yağmıyo yağıcak mı cam da oturdum bekliyorum yağmasını
Doyarsın cagrı kara
İnşallah bakalım olursa
Sana da gelir inşaallah Çağrı
Taşınıyorum abi zaten kurtuluyorum burdam 1 ay içinde hakkari'de tanıdık bi abim var o iş ayarladı bakalım oraya gidecem