Hocam bize kış lazım
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Güçlü Soğuk akımı yok gibi duruyor şu anlık sizce olur mu yoksa iç bölge sistemi mi olacak
Nasıl yok hocam mart 1987 efsanesi var dedi ya sinan abimiz o gelmicek mi
-
Sinan abi MART EFSANESİ 1987

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Spor Toto'da 13 tutturdum sadece Samsun-Rize ve Kayseri-Göztepe maçları yattı. Geçen hafta 13'e 80 k verdi. Ben tutturdum ya gider 50 tl verirler bu hafta. Bir tane de bonus 12 var Derbiyide komple kapatmıştım bu arada.
Hocam özelden yazsrmısınız bana bi
-
Görüntüler Sibiryadan değil Zonguldaktan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vay be şu kar kalınlığına bak ne güzel inşallah allah bizede nasip eder
-
Bana bi türlü kütle gelmiyor ya
-
Dün gece örtü olmaması hatta şöyle diyim direkt bu sistemde örtü olmaması. Değişik.
Bu akşam ve gece ne olur onu merak ediyorum bi bu gece kaldı işte ah ahh canını yiyim cephe yağışının
-
Dün gece örtü olmaması hatta şöyle diyim direkt bu sistemde örtü olmaması. Değişik.
Hocam düzgün yağış bile olmadı ki gece bende hiç sabaha karşı yağdı sadece araba üstleri çatılsr tuttu şimdi tertemiz bişey yok
-
İmkansız.
Ney hocam imkansız olan
-
Çok yoğun oluşumlar olmaya bilir ama örtü alırsın diye düşünüyorum
İnşallah hocam çünkü dün gecede örtü olmadı düzgün yağış olmadı
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Sistem yaşarken sistem takibine geçiyoruz .
Şükür abim gelsin efsane mart sistemimiz belki bu sefer bende cephe olursa örtü alırım
-
Şu anda kütlelerin birazcık etkisi az öğleden sonra akşama doğru birazcık daha kuvvetlenecek akşama muhtemelen görebilirsin kar yağışı
İnşallah hocam