Çok kötü geldi diyagram
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
cagri bunlar model bir tur yaklasim. her varyasyonu deneyecekler. daha once vermedikleri bir sinoptik gerceklesmemesi gerek. bu ciktida birsey denediler cuvalladilar. sinoptiklere baksana ole basinc dizilimimi olur. kutup ile izlanda birbirine carpti. bole bir senaryo ben gormedim daha once
yani zor bir ihtimal.
Ohhh için rahatladı abi çok sağol
-
-
240 dan sonrasina soguklarin yonu icin bakilir. 11-12 sine bu tarz karisikliklar oluyor her zaman. modelleri sabit bir program gibi dusunmeyin. bir takim denemeleri ve guncellemeleri deneyecek ayri bir sistemleri yok mecburen ana ciktilarda yapiyorlar. buyuk verileri isliyor bunlar 10.000 kalem kadar veri giriliyor bunlari islemesi bir cikti almasi zaten 5-6 saat surer . onlarda bizimle ayni anda aliyorlar ciktilari. patern de sabit olmayinca ister istemez sapmalar oluyor basarim dusuyor
Düzelicek mi yani hocam
-
Afrikayı yedik gene
-
Niye bu kadar kötü bir güncelleme oldu AO ve NAO da çok güzel konumda niye böyle oldu abi
-
Bu gece de olmadı kötü geldi bu gece de inşallah sıcak çıktıdır
-
Hocam sanki gelemiyo gibi kafkasa kayıyor gibi ama
-
Çok yükselen seneryo var be
-
Ortalama kötü gelmiş
-
Sıcak çıktı olabilir
İnşallah
-
Önemli olan şubat ayı soğuk olsun .
Önemli olan Sinan abi senin mart 1987 İzlanda gelmesi lazım acil
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
O zaman senin gözün aydın değil
Belki ilerde görürüm abi
1987 İZLANDA
-
Kar alan herkesin Gözü aydın
Ben alamadım abi