Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
GFS gece güncellemesi bende kimse rezerve etmediyse umarım sizlere güzel ve istediğimiz modeli ve çok güzel şeyleri paylaşırım şimdiden herkese teşekkürler
-
Eline sağlık Whisper abim benim işten yeni geldim anca oturdum hemen girdim tekrar takibe beğenileride attım tekrardan herkesin eline koluna sağlik
-
Akşam Güncellemesini Burda Bitiyorum Takip Eden Herkese Teşekkür Ederim 😊😊
Eline sağlık abim benim Polis01
-
Telefondan Paylaşım Yapıyorum Çok Kasıyor Tel. Bundan Sonrasını 24 Saat Aralıklarla Paylaşacağım 😊
Ellerin dert görmesin hocam eline emeğine koluna sağlık takipteyiz
-
Çağrı Erdalı kara gömmüş bu kez olmadı ki bize kar yok
Umarım hepimizi tatmin edicek kar görürüz hocam
-
ULL’un Soğuk Çekirdeği 850 HP’de -20 Olsa Tadından Yenmez😃😃
Keşke hocam keşke -24 olsa ama olmadı şükür napalım biz önümüzdeki maçlara bakalım devam
-
Sibirya ile bağlantıyi kurarsa tadından yenmez
Ben inanıyorum hocam olucak bu iş bizde
-
-
Bu gece bol bol dua edicem ve gece güncellemesini ben paylaşıyım kimse almadıysa
-
Güncel AO VE NAO Sinan >>>WinteR<<<
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
3 Şubat pazartesi okullar tatile devam mı .
Umarım olur abim.
-
Bakın ne buldum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ooooo Sinan abii inşallah şu mor 💜bizde olsun artık
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abim
-
Yakın çıktı bekliyoruz inşallah da aynısı da olsun Çağrı Erdal kardeşimizin gözü doysun
İnşallah Sinan abim 💜