Hayırlı geceler
Hayırlı geceler abi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı geceler
Hayırlı geceler abi
Ocak Son güncellemelerinde büyük bir sürpriz olmazsa olmayacakta inşallah.Buna çok yakın çıktılar bizi bekliyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İnşallah olur abim
Ömer eline koluna sağlık kardeşim
Ne zaman şöyle bi akşam üstü kar tipi şeklinde başkıcak 1 hafta aralıksız sıcaklık ve yağış sorunu olmadan devam ediyor sonunda Marmara Bölgesinde kıyılarda dahi +50 cm kar var
Tek hayalim bu
Şu ull biraz daha güçlü olsaydı şu anda bambaşka şeyler olurdu ama buna da şükür
Bu görüntüde kıyılar kar alamaz
Bahsettiğim olay bu ne kadar güçlü ull koparırsak top gibi oynarız her türlü ve her türlü aksiyona müsait olur
Gemin tutarlılık oranı var mı
Kuzeyimizde bulunan siklonun güneye inmesini kısıtlayan 1020 lik bir hava basıncı sonrasında ise kutup yükseğinin erken atak yapması soğukların gücünü kuvvetini kesmiş oldu.Azorun 2 tane siklon ile mücadelesi başarısız oluyor ve siklonlar orda birleşip blokaja kapılıyor. Yukarda 1020 basınç sonrdan siklona katilsada iş işten çoktan geçmiş oluyor.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burda önemli detay şuan ki 120 saate kadar kutuptan koparabilicegimiz soğukları koparmak olacaktı fakat yukarda bahsettiğim sebeplerden dolayı bu durum olmadı
En azından -20 lik bir ull yeterli olurdu modele baktığımızda kırpılmış -16 zar zor gelen soğuklar ise yolda gücünü kaybederek ilerliyor.
Yandık yani abi desene
Yandık yani öylemi bozdumu yani hocam
Nao bir tık düşerse şahane olacak
Düşücek mi hocam peki sizce
Geliyor gelmekte olan çayları çekirdekleri hazır edin koltuğunuza yaslanın
Ben niye göremiyom abi geliyomu nerde yoğun mu uzun soluklu kar mı
Hocam nasıl yeni çıktı
-5 olmaz mı
Keşke abi
Ortalama yükselmiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Resmen bana komplo bu ya benim olduğum konum bom boş
Takmaya gerek olmasın çünkü kötü ve soğuk çok yetersiz Avrupa kar alırken anadolu şakir şakir yağmur alır bu görüntüde