Bu radar bomboş neden böyle yav
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yalova boşluk 1 milim bile yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Lise arkadaşım Altınova'da asker 5 cm kar var diyor.
Var hocam bazı yerlerde yüksek yerlerde burda da var ama bende yok işte hocam sadece araba üstü çimenler biraz tuttu onlarda erimeye başlamış yollar bom boş sırıl sıklam
-
Keşke yalova da tutsa ayrıca radar neden hala boş anlamış değilim
-
Gündüz sıcaklık 2 dereceye felan çıkıcak diyorlar sıkıntı olmasın yav
-
Çağrı Erdal Yalova 6.30'a doğru kopar gibi gözüküyor.
İnşallah hocam ama radarda arkası boş gözüküyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldak Kilimli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayırlı olsun çok güzel hocam inşallah bana da gelir
-
Yalova da biz sevinemiyoruz çünkü hiçbir şey yok hala
-
Izlanda Burası Bağcılar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Keşke bende de olsa
-
Radara bakıyorum sürekli kütleler hep istanbul Avrupa yakasına kayıyor yalova tarafına hiç gelmiyor bu millet neden oluyor anlamıyorum cidden
-
Yalova için ne diyosunuz acaba radara bakıyorum kütleler baya dağınık ve az yalova ya gelemiyo bi türlü
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aksam ve gece DEK'ler daha kuvvetli hale burunecek. Sabaha beyaz uyanma olasiligimiz yuksek
Abi benim beyaz uyanma şansım varmı konum yalova abi
-
O vorteksin vurduğu yerde gerçek manada göz gözü görmez
Keşke bizde de öyle olsa
-
Haritalı tahminim gibi ilerledi bugünkü olaylar. Anadolu yakası daha etkili kar yağışları gördü. Akşam yarın içinki haritamı hazırlayacağım.
Yalovayıda eklersen abim çok makbule geçer
-
Sizin orayı vurur daha merkez olarak bütün kütleler sıyırıyor ben de kafayı sıyıracağım birazdan 😂
Aynı kaderi paylaşıyoruz hocam