Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
- GFS
Gece güncellemesi
- Başlıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
O kadar soğuk kuru soğuk yapar -15 e kadar indirsen yeter
İnşallah olur bakalım görücez
-
Herkes gece güncellemesine odaklansın ben hepinize -24 çekirdeği indiricem umarım olur
-
Kısmet
Sana güveniyorum abi morlar bize gelicek 💜💜💜💜💜
-
Sinan abim gece güncellemesi ben yapıcam da neler göricez acaba benim şansıma -24 Marmara'da olur mu
-
GFS gece güncellemesini ben almak istiyorum başka talip yoksa eyer umarım Sinan abimin aynı morlar bize gelirr
-
Bir şey sorucağım bugün 25 Ocak modellerde değişim oldu mu ?
Ben bizim lehimize güzel bi değişim senin beklediğin gibi bişey göremedim abim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ne gibi mesela hocam
-
Doğu Karadeniz sistemi verdi fena hemde
Biz izlicez mi hocam Marmara
-
Mantık o şekil değil abim. 20 dereceyse -12 gelirse sıcaklık 8 dereceye düşmez. 850 hPa’da -12 Türkiye’nin her yerine kar yapar.
Anladım abi çok teşekkür ederim
-
AO ve NAO çok güzel konumda diye düşünüyorum ben hacalarım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kutuplarda Isınma Var Buda SSV Yani Polar Vorteksin Ya Yer Değiştitmesine Ya Da Bölünmesine Sebep Olabilir. Ama Kesin Bir Şey Yok Şu An İçin
Eline sağlık abim çok sağol
-
Mor ne zaman girmiş Türkiye'ye. - 12 nasıl kurtarmıyor. 850'de - 12 özel bir değerdir.-10'la worteks ile metrelik kar aldı İstanbul
Ocak sonu konumum 18-20 dereceye çıkıyor -12 gelse kurtaramaz işte ondan diyorum
-
Gfs Ecmwf her iki model güncellemelerine göre şubat ayında ilk on günde dediğimiz gibi bir atak var ilk on gün içinde dedik üç şubat gibi gelebilir dedik nihayetinde öyle gözüküyor en kötü senaryo -12 bir sistem daha sonra bir atak daha gözüküyor oda bizim istediğimiz kuvvette .
Benim beklentim belli .
Abi senin beklentin mor du ama -12 mor olmuyor ve -12 benim konumu kurtarmıyor abi