ECMWF saat kaçtaydı boşta olursam paylaşırım diye düşünüyorum
21:00 da başladı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturECMWF saat kaçtaydı boşta olursam paylaşırım diye düşünüyorum
21:00 da başladı
25 Ocak tarihine kadar zaten bekliyoruz . Öncesinde ara ara görmek mümkün sistemi .
Çok teşekkürler cevap verdiğin için abim saygılar
Sinan abi son durum nedir yeni çıkan veriler ile
Gene saçma rezalet bir model
Üzerimizde inecek soğuk kalmadı yav bu ne böyle allahım nolur yardım et bize
Neler oluyor böyle neyin işkencesi bu bize Allah'ım
Açıklama çok kolay Ocak ayının belgesi her gün paylaşım edelim dedim bende
Ocak ayının son günleri ve Şubat bir iki günde modellerde sıkıcı görüntüler görmemiz doğal .
Abim bu ne demek şimdi ocak son günleriyle şubat başı bi sıkıntımı var yani çünkü 25 ocaktan sonra sistem bizde dedin ya gözükücek yukarda da ocak sonu ile şubat başı sıkıcı görüntüler olur dedin ben anlamadım pek abim
Sabahki GFS çıktısında gene Sinan abimizin sistemi göremedik umarım bir an evvel gözükür ve sapa sağlam gelir bizde ülkece ihya oluruz
Hayırlı sabahlar herkese
Hayırlı geceler.
Bize yaramaz dedin ondan diyorum.
Özür dilerim abi soğuk ve morlar Karadeniz e daha yakın ondan öyle dedim ben merak etme abi bidaha bişey demem.
Yav biraz alçak gönüllü olsan kırmıyorum seni
Erdal farkındaysan
Ben kötü bir şey demedim abi ama sadece modelde gelen soğunn karadenize daha çok yaradığını gördüm Marmaradan uzak diye özür dilerim bidaha bişey sorup konuşmam abi iyi geceler herkese.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu bize yaramaz ama Karadeniz odaklı gelmiş