Çok sağlun hocalarım elinize sağlık
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistem daha yeni başladı asıl kar cuma cumartesi günü dek bantları yarın daha uzun olacak yağışta daha kaliteli olacak ve hava daha soğuk olcak.
Hocam peki bu akşam veya gece yoğun yağış olurmu sabah karla uyanırmıyım ben konum yalova
-
5dk yağıp güneş açması çok kötü bişey bu şekilde nasıl tutucak ki bu kar ve uzun süre güneşli hava oluyo saatlerce durmadan yağsın ki tutsun bunu açıklayacak biri var mı
-
5dk yağıp güneş açması çok kötü bişey bu şekilde nasıl tutucak ki bu kar ve uzun süre güneşli hava oluyo saatlerce durmadan yağsın ki tutsun bunu açıklayacak biri var mı
-
Radarı takip ediyorum ama kütle oluşumu neden yok
-
10 dk önce yağdı biraz şimdi güneş açtı neden böyle anlamadım
-
Yalova’nın neresindesin abi ?
Merkez
-
Yalova olarak o kadar şanssızım ki hiçbir şey yok hala
-
Boğaz hattına kütle geliyor
Eren yalova yıda etkileyecek kütleler bugün ne zaman başlar acaba
-
Bi biz göremedik şu kar yağışını yalova olarak resmen hasret kaldık bütün gece yağar diye nöbet tuttum bir tane bile yağmadı umarım seneye daha güzel bir kış olur konumum için
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Belirtilen değerler sistemin en güçlü anında gerçekleşebilecek değerlerdir.
Fazla renkli tahmin
Eren yalova yıda ekleseydin keşke
-
Persembeyi Cumaya baglayan geceden itibaren sartlar iyilesecek. Ona yarin bakariz
Sağol abim
-
Perşembe günü, sistemin Marmara Bölgesi için bir nevi ara verdiği ve en az etkili olduğu gün diyebilirim. Karadeniz üzerinde gelişecek olan, zayıf ve organize olmayan, dağınık ve çoğunlukla güçsüz deniz etkili kar kütlelerinin haritada işaretlediğim alanlara doğru inmesi olası.
DEK olduğu için doğal olarak modellere göre yerel olarak daha etkili olacaklardır. Ancak haritada işaretlediğim her yerin kar göreceği anlamına gelmez; eğer DEK yağış kütlesi denk gelmezse açık gökyüzü izlersiniz.
Ayrıca, gece ve sabah saatlerinde buzlanma başlayacak. Don ve buzlanmaya karşı dikkatli olmanız ve mümkünse toplu taşıma kullanmanız önem arz etmektedir.
Abim yarın gece nasıl olur peki yarın gece daha yoğun kar başlar mı yağar mı acaba
-
Ben bir gıdım kar görmedim bugün
-
Benim konumda şakır şakır yağmur yayo