Çağrı inşallah senin konumun olur.
İnşallah abim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇağrı inşallah senin konumun olur.
İnşallah abim
Sinan abim favori bölge neresi olucak
Erdal’cım keyfine bak
Başta yukarıda dedim ya enteresan sorular sormayın diye konuda ne işin var güneş ışınları ile
Abim şimdi güneş ışınları dik geliyor ya şubatta ve dek olursa bi güneş açıp bi kar yağarsa güzel olmaz demek istedim abim
Sinan abim şimdi şubatta güneş ışınları dik geliyor diye biliyorum gelecek sistem de bi kar yağıp bi güneş açarsa gelen soğunn faydası olmıcak gibime geliyor abim bana senin düşüncelerin neler acaba
-24 olsun 💜 olsunn 10 gün sürsün aralıksız yağsın kar ohh miss
Tövbe edicem bir şey yazmamaya
Aman abi sakın etme sana çok ihtiyacımız var şuan tek umudum sensin
Olacacak anlamında demedim zaten lazımken ortada yok ondan yazdım
Bu demek oluyor ki hiç olmıcak abim dime
Bir tarih aralığı daha çöpe gitmiş oluyor bir sonra ki çöpe gidebilecek tarih aralığı 7-14 şubat arası endeks düşüş tarihleri olabilir kafkas değil avrupa sıkıntısı olabilir.
Gene hüsran gene hüsran
Rize ayder yaylası hayalimizi yaşıyorlar resmen şöyle sağlam bi sistem alsak herşeyi unutturur bize Sinan abim
Rezalet ötesi bir diyagram daha
Vay be ne kar yağıyor lapa lapa ne güzel hemende tutmuş vallaha oh miss
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Marmara boşluğu herkesin bize garezi var galiba resmen Marmaraya çok fena komplo kurmuşlar heralde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kötü Marmara için galiba hocam
Marmara gene izliyor
Model sonunda beklentimizi destekleyen çıktı gelmiş bir şeyler görünmüş .
Abi tam nerde ben göremedim üzerimizde çok cılız soğuklar var gibi sanki sen daha iyi bilirsin tabi abim