Ömer eline sağlık kardeşim![]()
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ufak detaylar önem arz ediyor dedik yine model de ufak detaylar var. Bunları size aktarmakta fayda var
Azor kutup yükseği ile iş birliği yapıyor önüne geçecek bir parazit alçak vs bir durum yok. Alt tarafta ise azoru rahatsız eden bir alçak basınç basınç var bu durum bu sene moda oldu resmen. Eğer sistem yukarda belirttiğim gibi bağlantıyı kuramayıp İzlanda alçak geçişine müsade ederse. Altı oyuk azor kuzeye nam salar tüm sistem kanalını kapatır doğudan Kafkaslardan gelecek bir ull beklentimiz kalır.
Azorun altı malum oyuk orayı sürekli veriyor diğer detay ise azorun kutup ile birleşecegi yola izlandanın girmemesi akşam güncellemesi çok heycanlı olacak ve pazartesi sabahı bu iş tamamen çözüme kavuşmuş olacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam sizce bizmi kazanıcaz bu savaşı
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Herkes nerde neden bu kadar sessiz bu site

-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sinan abi müsait sen takip ettiğin diyagramın son halini atarmısın ne durumda merak ediyorum
-
Çok karışık ve değişik bir çıktı oldu
Selamünaleyküm hayırlı günler.
Aleyküm selam hayırlı günler abi
-
ECMWF çıktısı gibi olursa Ukrayna'dan İstanbul'a uzanan DEK bantları görürüz. Çok güzel gelmiş keşke gerçek olsa
Keşke kardeşim keşke 2017 8OCAK OLSA
-

Çok güzel değil mi hocam

-
2017 8OCAK sisteminin güzelliğine bakarmısınız ya ne sistem di çok fena kar yağmıştı umarım bu benzer bir çikti görürüz ECMWF den yada daha iyisini nolur olsun🤲🤲🤲❤
Bu sabahki GFS modeli bariz sıcak çıktı diye düşünüyorum ve öyle olmasını istiyorum umarım öyle dır
Sabahki GFS modeli rezalet resmen
-
Eline emeğine sağlık abim sağolasın 👏
Takip beğeni ve yorumlarıyla katkıda bulunan herkese teşekkürler
Ne demek abi her zaman müsait oldukça

-
Eline sağlık Çağrı Erdal
Ne demek elimden geldikçe her zaman çok sana yüklenmeyelim