Merhaba arkadaşlar ; Fenerbahçe - O.Lyon maçları sunucunda hangi takım tur atlar oylama yapalım lütfen 🙏
. Fenerlisi veya farklı takımlısı katılım sağlarsak seviniriz. En azından bir nabız yoklayalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerhaba arkadaşlar ; Fenerbahçe - O.Lyon maçları sunucunda hangi takım tur atlar oylama yapalım lütfen 🙏
. Fenerlisi veya farklı takımlısı katılım sağlarsak seviniriz. En azından bir nabız yoklayalım
Sevseydin ben duramazdım sevmeden.
Sanmam durmazdı zaten hareket halindeydi. Aslında bi
içip hasbihal etmek isterdim de olmadı 😅😅
Merhaba arkadaşlar ; Fenerbahçe - O.Lyon maçları sunucunda hangi takım tur atlar oylama yapalım lütfen 🙏
Herkese selamlar, geçen cumartesi yola çıktım. Antalya’ya doğru giderken gece 🌙 afyondan sandıklı istikameti , hızım 70 civarı giderken bi de baktım o ne ?? önümde tilki… 🦊 benim aracın önünde benle koşuyor. Allahtan hızlı değildim ve tilki ye iki
Selektör çaktım kenara geçti ve başımıza bir bela gelmeden şükür yolculuğu tamamladık
😅😅😅
Herkese iyi cumalar izne ayrıldım senenin yorgunluğunu almak lazım. 🏖️ 😎
Beşiktaş turu geçmesi halinde Zagreb-kauno zalgiris eşleşmesi kaybedeni ile play off dan devam edecek.
Trabzonspor, UEFA da ferenvaroş-gornik galibi ile eşleşecek
Fenerbahçe turu geçmesi halinde lyon -s.prag eşleşmesi galibi ile eşleşecek
Makul fiyatlarda ofis veya oyun farketmeksizin koltuk önerebilecek var mı ?
Koltuk seçmek çok zor, oldukça fazla seçenek var bir türlü karar veremedim…
Büro ofis malzemesi
Satan bir yer var İstanbul Sultangazi
Esentepe mahallesi bölgesinde. Mobilya ev büro ofis malzemesi
Şeklinde veya istanbuldaysan Bayrampaşa ıkea dan bakmanı tavsiye ederim.
Hayırlı günler….
Allah kimseyi düşürmesin,hastane kapısında bekletmesin bizler görev(iş) icabı hastane de bekleriz ama hastasını, yakınını bir ümit bekleyenler var malesef…Tüm bekleyen hastalara Şafii ismin ile şifa nasib eyle Ya Rabbim❗️❗️
!
FENERBAHÇENİN 3. TURDAKİ MUHTEMEL RAKİP BELLİ OLDU
Fenerbahçe, Gornik Zabrze'yi elemesi halinde adını 3. ön eleme turuna yazdıracak olan Fenerbahçe'nin rakibi bugün çekilen kura neticesinde belli oldu.
Sarı-lacivertliler, Sturm Graz (Avusturya) - Hearts (İskoçya) eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek. İlk karşılaşma Fenerbahçe'nin sahasında oynanacak.
Günaydın iyi pazarlar
Arjantin kadar şansımız olsaydı yine bu kadar çıkamazdık sanırım milli takım olarak 🧐
Herkese iyi geceler iyi forumlar. Kocaeli bölgesinde yaşayan kimse yok mu arkadaşlar, aydının belirtmiş olduğu şeyler ile bağdaşan nitelikte bilgi var mı ?
Herkese hayırlı günler hayırlı haftalar