temmuz ağustos mevsimsel sapmanın altında olacak eylül biraz batı bölgelerde mevsimsel sıcaklıkların üzerinde ve ekim normale göre daha soğuk geçecek gibi cfs anormallerine göre.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ne çayım kaldı artık demlikte
Son çayımı içelim hep birlikte
Sana da çayım kalmadı diye üzülme
Paşa çayı diye birvarken yanında üzüm ye
Kendi şiirimdir made in havalarınsesi of the sistemci 55 34 -
Tüm askerlerimize geçmiş olsun Rabbim acil şifalar ihsan etsin. Bu işin sorumluları da gerek idari gerekse adli mercilerce araştırılıp gerekli cezai işleme veya tedbire başvurulmalıdır.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Geçmiş olsun valla Balıkesir'dede çok hissettik.
Burası da sallanmış da o ara ben hissetmedim annem dedi.Can kaybı olmaması sevindirici ancak bu bir işaretti sanki. Dikkat etmek lazım.
-
izlanda alamasaydı o maçı biz 2. sıradaydık avaraj farkı ile neyse artık diğer maçlara kaldı .
-
02/09/2017 ukrayna-türkiye maçı olacak oradan alacağımız puanlar veya puan büyük önem arz edecek.
-
2-1 öndeyiz gol Cengiz
goool
-
1-1 oldu malesef
-
Gooooool volkan şen 1-0
Öndeyiz -
Maç başladı ortada giden bir maç var .
-
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Not alın bu tarihleri kardeşlerim
23 şubat 2018 de çok güzel şeyler olacak inşallah -
İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı önce hafiften bir rüzgar esiyor İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı
Orhan Veli Kanık
-
Başarılı olmak? Şampiyon olabilir, Avrupada yarı final oynayabilir,ama yeneceği takımların kimler olacağını göreceğiz.Değişmediyse huyu,taktiği ben istemem şahsen takımın başında olmasını.Yıldız düşmanı dedin evet doğru dedin o konuda bir kompleksi var @Mkaymaz21abim
Bir özelliği de karakteristik sanırsam. Hiç gülmemesi. gol sevincini içine ata ata bir hal olmuştu. adam golden sonra havalara uçtuğunu hiç hatırlamam.
-
@Mkaymaz21 van pırse ye ben şuradan hak veriyorum İnan ki fenere gelen forvet hattındaki futbolcuların genel yakınışı bu hep..
Misal daniel guiza denen adam da gol makinası dediler. Çamaşır makinası oldu fenerde. belki o da haklıydı ama onun ki tam kafayı yedirtir cinstendi. Boş kaleye gol atamamanın bahanesi hiç bir zaman olamaz...
Şimdiler de guizanın dolmuş şoförlüğü yaptığını biliyor musunuz ??