Bilecik'te 25 Köpek Esrarengiz Bir Hayvan Tarafından Telef Edildi
Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Dübekli köyünde son bir ayda yaklaşık 25 köpeğin henüz tespit edilemeyen esrarengiz bir hayvan tarafından telef edilmesi köy halkı arasında paniğe neden oldu.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Yılmaz VURAL bugüne kadar hep gittiği takımları küme düşürmüştü. Bu sefer lig atlattı
-
Göztepe ile beraber karşıyaka da çıksa süper lig tam cümbüşe dönerdi. Ama bu hali ile süper lige böylesi bir takımın katılması enteresan.
-
Göztepe ile Eskişehir, bugün saat 21.30'da karşı karşıya geldi. Eskişehirspor, 54. dakikada 1-0 öne geçti. Maçın 90+5'inci dakikasında Göztepe'nin gol bulmasıyla maçta 1-1'lik beraberlik oluştu. Uzatmalarda da berbaerliğin bozulmadığı maçta kazananı penaltı vuruşları belirleledi. Göztepe Süper Lig'e yükseldi
.
-
Bizde olsa şimdiye kadar her şey net söylenir,açıklanırdı..Hem saldırılar da panikler,hem tecrübesizler,hem ketumlar.
Ketum olmaları her şeyin ötesinde... Bizimkiler yaşayanı da öldürürdü şimdiye kadar çoktaaan..
-
Şampiyonlar Ligi finalinde Juventus'u 4-1 yenen Real Madrid, 2016-2017 sezonunun şampiyonu oldu ve Devler Ligi'ni üst üste iki kez kazanarak tarihe geçti.

-
Bugün real madridliyiz... italyanları pek sevmem. :thumbsup: aslında jeventusu severim italyanlar arasından ama real madridin almasını neden istiyorum. Lider daha da lider kalsın. italyanların övüneceği bir kupa daha olmasın
onların ülke puanları düşsün ki bize yollar açısılsın :pon: -
Zaman yakın @Sistemci5534 abimin tepsisinden bir iki bardak alayım,bayatlamıştır ama
çaydır
Son anlarda demliğimden fırt etmeye devam.:lol:
-
Bu olmamış saygı gösterilmiş ama yanlış olmuş..Namaz için yermi yok? Şerit ölü araba yüzünden,belki de başka birileri o kıldığı namaza yetişmeye çalışıyor.Tramvay da olanları saymıyorum bile,orada da işine,evine, belki o şahsın kıldığı namazına gidecek insanlar var..Hastası var ustası var bende de laf çok kısaca,her yeri yanlış,sopalık adam bence
onun yanında biraz da riya gösteriş gibi olması açısından kötü bir imaj sergilemiş bence dayı. :olmaz: :cursing:
-
tramwaydaki makinistin. Namaz kılan dayıya saygısı -
bu çocuk doğar doğmaz yürüdü ise maşallah 3-4 yaşında top bile oynar :pon:
-
Çay ocağı kapalı dayı Ramazanda iftar ile imsak arası açık sadece

-
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Baran tebrikler kupa diyordun sana bir Fenerli kardeşinden bir kupa
En azından bir Fenerbahçeli abim vardı dersin bir anı kalsın benden
-
Ben te aylar önce Beşiktaş şampiyon oldu demiştim burada Beşiktaş'ı tebrik etmek kadar başakşehiri de tebrik etmek istiyorum
Fener Galatasaray Trabzon hatta Bursa gibi şampiyonluk Sevinç'i yaşamış takımları da şapkalarını önüne koymalarını rica ediyorum özellikle yönetimsel hatalar ve ısrarla devam eden dursun Özbek Aziz yıldırım ezberinden kurtulması gerekir büyüklerin .. yoksa Beşiktaş daha çok şampiyon olur