11.000 polis fetö pyd soruşturmaları çerçevesinde açığa alındı.son dakika ...
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İlk yarı Başakşehir 2-1 önde kapattı durumu
-
Başımız sağ olsun Allah şehadet mertebesine nail etsin. Bu cümleyi kullanmayı artık istemiyorum. Valla ne zaman ortalık sakinleşse çakal sürüsü gibi türüyorlar ama şu da bir gerçek, 15 temmuzda 278 şehit birden verince malesef ülkemiz toplumun tepkileri baya oluyor da bu şekilde 1-2 şehit haberi gelince adı bile duyulmadan gidiyorlar ebediyete malesef. Bu konuda belki 1980 den bu yana verdiğimiz PKK dan sebep şehitlerimiz binlerce aslında.... yani biri hissettirmeden ve alıştıra alıştıra diğeri toplumsal tepki olarak dini kullanarak ... ikisi nin amacı da aynı ülkeyi bölmek veya bölüştürmek...ancak asla başaramayacaklar...!!!!!
-
Ser- ver diyorsun yani Sinan reiz :kahretsin: :lol: :hadioradan: :çokiyi:
-
kazanan tarafı tebrik ediyoruz
Kaybeden taraf ta artık gol çalışmaya davet ediyorumbu Galatasaray ve fenerden olmaz reiz balık baştan kokar
-
İlginç bi bilgi Galatasaray sahasında son derbi galibiyetini 700 gün önce almış
İki senene desek düz hesap daha iyi galiba
-
Fener iyi
Değildi Galatasaray çok beceriksiz ve kötüydü bunu da göz ardı etmeyelim -
Tebrikler Fenerbahçe'ye
bakkaldan mum alacaktım bakkal sahibi diyor ki ilk 27. Dakika oynanırken bu futbolla 4 atarız fenere dedi. Ben de dedim belli olmaz gs oynar Fener son dakikada bir tane atar alır maçı
dediğim çıktı 1-0
Ve son dakika ve Fener Souza'ya borçluyuz -
Maç bitti mi yahu internette halen oynanıyor gözüküyor da bakamıyorum hayat ile bağım koptu
elektrik mahvetti bizi
-
Ggoooooool hadi az kaldı
fenerim
-
İlk yarı 0-0 bitti ikinci yarı başladı başarılar her iki takımada tabi fener taraftarı olarak fenere daha başarılar
-
Fotoğraf anlık mı dayı bugüne mi ait??
-
-
0-2 biter maç
-
Whisper dayı haklısın ama bir boşvermişlik var bu aşikar peder de ben de alo 186 elektrik hattını aradık aylar öncesinden ve defalarca hallettik arıza vardı felan diyorlar sonra yine aynı... ne bileyim anlamadım valla...