Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

Ben de anlamadım hocam bizim sokakta esrarengiz bir olaylar silsilesi var ama dur bakalım. Özellikle şu son 2-3 aydır sokak lambaları yanmıyor ve ayrıca sokak ve çevreden durduk yere elektrik kesintileri yaşanıyor ... Aklıma doğu şehirleri geldi bir an ...

Arkadaşlar, sitemizde yazı puntolarına dikkat edelim. Bir başka yerden link veya farklı bir alıntı yazıyı olduğu gibi sitemize aktardığınızda, mümkün mertebe yazının puntosunu 10,12 punto ayarında yapmaya gayret gösterelim. yazı çeşidi sizlerin taktirlerinize kalmış ama yazı puntoları ebatları büyük olunca. Forumda çok farklı duruyor. Bundan sonra ben de dikkat edeceğim. Diğer admin ve moderatör,operatör ve sorumlu yazarlarımızın da bunlara dikkat edeceğini umuyorum. Hayırlı geceler diliyorum.. Hayırlı forumlar ;)

Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar..Vallah abim bizim burada da popüler..Denemek gerek ben almadım..Hem onu hem sigarayı içen var ,elektronik içip bırakan yok çevremde..3-6 aydır
    elektronik içmeye devam edenler var hatta daha uzun süreliler var.Tekrar geri başlayanlar var sigaraya,,hatta cihazlarını yarı fiyatına satanları da gördüm.

Yani Türke akıl yetişmez. Pratik zekada süperiz. :D

Bugün beşiktaşlısından tut çorumsporlusuna kadar her taraftarın saygı duyması gereken beşiktaş olmasa bile üzerindeki ay yıldızlı bayraktır hasan kardeşim. Her şey senin oynadığın kupon ile sınırlı değil, ne çirkeflikler yaptıklarını gördük orada. Bu türk futbolunun daha da ötesinde malesef. Biraz da avrupanın nazlı bebekleri konumunda olmalarını fazlası ile kullandılar orada. He benim korktuğum burada bir arbede çıkması idi. En azından bu şekilde edep nasıl olur öğrenmişlerdir umarım elin fransızları.

Hayat taliscanın 101 dakika da 3 direk arasına boş sayılcak kalaye vurdugu topun dışarı çıkması kadar acı.
    Lacazet in karşı karşıya vurdugu topun direkte patlaması kadarda şanslı olması :banned:

ve bir an sabah ezanına kadar gider sandığımız maçın kaderi belki de o penaltı özürlü kişilerin penaltı kullanması. Bu kadar insanı sabaha kadar penaltı izlemekten kurtardılar :lol:

Nasipte yoksa ne yapsın hasip, cenkin son penaltılarda dua ederken görünce Rabbim elin gavurun duasını kabul eder de bununkini kabul etmez dedim öyle de oldu. Sen inanılmaz pozisyonlar kaçır ondan sonra elleri aç dua et. öyle olmuyor işte biraz da şans diyelim buna. Ama bu lyonun karşısına kim çıkarsa çıksın harcar bunları inan bu lyonda bir şey yoktu ama olmadı... nasip diyelim tebrikler yine de beşiktaşa..