Barcelona:0
0Juventus:0
ilk yarı sonucu.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Diğer maçta monaco-dortmund maçında monaconun 2-0 lık üstünlüğü devam ediyor.
-
Barça-juve maçı 0-0 gidiyor ve dakika 27. barça için işler zora gidiyor.
-
Önlemlerimizi alalım hocam ozaman.Bir öncekinde hava sıcaktı bir anda gece başladı zor kurtardım hocam.
Dikkat etmekte fayda var. Tedbir de fayda var hocam
-
Geçen ki gibi sel olmaz dimi hocam ? Valla ürünlerimin bir çoğu çamur oldu.
Perşembe günü kuvvetli bir yağış olabilir tekidrdağ taraflarında. cuma biraz daha zayıflar gibi.hafta sonu hava açık ama önümüzdeki pazartesi tekrar bulgaristan taraflarından yağış geliyor.
geçmiş olsun dikkat edin bu aralar nisan yağışları anlık ve tahrip gücü yüksek olur genelde nem miktarının ani sıcaklık artışından dolayı ani buharlaşmadan dolayı yağışın miktarı artıyor ve anlık etkili yağışlar meydana geliyor bu tarihlerde...
-
Trakya ne olur ?
Perşembe cuma yağışlar var. 11 derecelerde olabilir en düşük sonrasında yine yağışlar gelebilir.
-
-
juve tekme tokat,karga tulumba dalar bu turu geçer..Bu fırsatı kaçırmazlar bence
Söz konusu barça ise duraksarım. Whisper dayı ama katı bir defans ile geçebilirler gol yeselerde
maç bana kalırsa 3-1 bitecek barça lehine ama yetmeyecek
-
Düşen Yunan Helikopterinden Bir Tek Kadın Başçavuş Kurtuldu
Yunanistan'da Hava Kuvvetlerine ait 5 askerin bulunduğu helikopter düştü. Düşen helikopterden sadece kadın başçavuş ağır yaralı olarak kurtarıldı.
19 Nisan 2017 Çarşamba 15:35 -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
bazen futbolun davetsiz misafileri vardır aniden geliverirler ve belki de seyircilerin yapamadıklarını onlar yaparlar :lol: :çokiyi:
-
Haklısın..Zaten bizim spiker gereken üfürmeleri yapardı..17 günde tv.ler de boş muhabbetler gırla giderdi vallah. ^^
Hiç sorma dayı he şu da var. Öz eleştiri yapalım derken yerin dibine sokamam kendimizi, bazı hataların ben Türk takımlarına kasti yapıldığını da düşünüyorum sonuçta ab üyesi olmayan ve müslüman bir ülke olmamız onların nezdinde her zaman kralı da olsa, bir sıfır geri başlamamıza sebep oluyor. Geçen ki Lyon-Beşiktaş maçı bir istisna idi o hakemi de taktir etmek lazım hakikaten.
-
Valla hakemleri bizim ülkedeki kadar tartışan yoktur whisper dayım sanırım. Onların itirazları anlık ve sahada genelde. Sonrasında hiç bir şey olmamışçasına yola devam. Ne de olsa paraya ve başarıya doymuş iki takım...
bizimkiler olsa cingan koparırdık münihin yerinde bir TÜRK takımı olsa şayet. Bu da bir gerçek.
-
4-2 oldu bu arada haha
-
3-2 oldu. 3-0 biter dedim ama 2 tane bayern golünü hesaba katamadım :lol:
-
Madrid çıktı gibi.