İyi günler dayım teşekkürler
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı akşamlar
-
Herkese hayırlı akşam ve geceler
-
Selamlar havalarınsesi ekibi nasılız bakalım. 🙏👍
-
Antalya 0 Gs 0 ilk yarı sonucu
-
Hayırlı pazarlar hayırlı günler herkese
-
Evet çocukluğumuzda bizlere havayı doğayı sevdiren, bizi kendi mesleğine havaya meteoroloji bilimine bağlayan, hem müzisyen hem meteoroloji
Mühendisi kimliği ile bizlere bu mesleği en güzel şekilde sevdiren adam Gökhan ABURu yaklaşık 1 saat önce maalesef kaybettik. Allahtan rahmet yakınlarına ailesine başta olmak üzere, biz karseverler havaseverler tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. tüm meteoroloji camiasının başı sağ olsun Özleneceksin Gökhan Hocam … 😔😔
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Evet çocukluğumuzda bizlere havayı doğayı sevdiren, bizi kendi mesleğine havaya meteoroloji bilimine bağlayan, hem müzisyen hem meteoroloji
Mühendisi kimliği ile bizlere bu mesleği en güzel şekilde sevdiren adam Gökhan ABURu yaklaşık 1 saat önce maalesef kaybettik. Allahtan rahmet yakınlarına ailesine başta olmak üzere, biz karseverler havaseverler tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. tüm meteoroloji camiasının başı sağ olsun Özleneceksin Gökhan Hocam … 😔😔
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Çiftci izleyince ne demistir acaba 😃
Hayır o değil de yemeyenin malını böyle yerler dercesine yiyor vicdansız sevimli şey 🤣🤣
-
Karambol
-
hayırlı sabahlar , hayırlı cumalar
ailesi
hayırlı sabahlar h cumalar
-
Porto hariç hepsi doğru tebrikler hocam
aslında bunları ödüle bağlamak gerekli grupta kimle eşleşir kimle karşılaşır soruları ile etkinlik yapabiliriz kazanana ödül verilebilir nasıl olur spor bakanım ( bunu kendim için demedim ben hariç
👍
-
Bayern Münih
Porto
Kopenhag
Galatasaray
-
Sistemci5534 hocam özel sohbete bakabilir misiniz?
döndüm kardeşim bakabilirsin
-
Galatasaray grupta daha emin bir futbol oynaması gerekli, aksi halde işler biraz zor ama bir kaç hamle ve biraz toparlanma ile gruptan çıkma ihtimali var en aşağı çeyrek final oynaması temennisi ile ..
Fenerbahçe Galatasaray’a göre biraz daha kararlı futbol oynuyor daha etkin inşallah turu geçeriz. Adana ve Beşiktaş konusunda ise bakalım neler olacak göreceğiz. Beşiktaşın oynadığı Kiev biraz Türk takımlarına her ne kadar ters gelen bir takım olsa da bu sefer Beşiktaş inşallah turu zor da olsa alacaktır. Savaş ve kievin eski futbolcularının olmaması bunda etkin rol oynayabilir. Ama yine de dikkat etmek lazım Ukrayna takımları deplasmanda daha baskılı oynayabiliyor bunun örneklerini çokça gördük. Adanaspor eğer etkin oyununu gösterirse turu rahat geçecektir.