Savunmamız malesef çok hatalar yapmaya başladı ,tedirgin oluyorum açıkçası
Dedim ya bu franssızlar son dakikaları seviyor ona göre inşallah şenol hoca tetkik etmiştir derken fena gol kaçırdılar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSavunmamız malesef çok hatalar yapmaya başladı ,tedirgin oluyorum açıkçası
Dedim ya bu franssızlar son dakikaları seviyor ona göre inşallah şenol hoca tetkik etmiştir derken fena gol kaçırdılar.
Hakem de bu akşam çok iyi en azından 67. Dakika itibariyle,uzun zamandır böyle adaletli maç yöneten hakeme denk gelmedi milli takımımız veya Türk takımlarımız,umarım maç sonuna kadar böyle gider yönetim
İnşallah uefa da şu lyona ve taraftarlara cezasını verir. maçtan önceki çirkinliklerden dolayı... sorsan medeniyetin başkenti derler ancak medeniyetin m si yok bunlarda...
lacazatte hakemi aldatmaktan sarı yedi. dk 66 penaltı yaptıracaktı aklı sıra ama yemedi hakem.
Hocam top tutamıyoruz şuan ,böyle gitmez ,pas yapamıyoruz ,sürekli dönen top rakipde kalıyor
Ve inanılmaz bir gol kaçırdı lyon... böyle giderse işler zor.
Bir an lyon lehine penaltı sandım neyse ki offsıde.. öncesinde dk.62
Evet dakika 60 ve maç 1-0 beşiktaşın üstünlüğü ile devam ediyor...derken bu arada tehlikeli bir atak vardı köşe vuruşu kullanacaklar...
İlk yarıyı beşiktaş 1-0 önde tamamladı.
Maç başladı ben beyazları beşiktaş sandım 1-2 dakika sonra futbolcuları net görünce anladım lyon olduğunu, o renk normalde lyon da kullanıyor ama bugün beşiktaşa vermişler aynı olmasın diye sanırsam. :D
Ben hala Lyon 3-1 alır diyorum.
ihtimal var ama beşiktaş sanki süper lig maçı edasında rahat oynuyor yalnız lyon ve fransızların son dakikaları meşhur onu söyleyeyim hatırlarsınız lyon-fener maçı vardı 2004-05 sezonu ş.l grup maçı idi selçuk ile öne geçmiştik ve sonrasında 4 gol yedik 4-2 yenildik
Size demiştim beşktaş harcar bunları daha maçın başları ama ben bir gol daha bekliyorum fransızları denize döker bizim aslanlar inşallah
gol oldu beyler sağ çaprazdan attı beşiktaş
@UsTaD hoşgeldin foruma. :thumbup:
çıktılar sahaya
Beşiktaş susturur onları
Evet 10 dakikaya kadar başlar Lyon'a da artık bir ceza verir UEFA ...