herhangi bir olumsuzluk yok şu an galiba. duruldu taraflarlar.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konu kapatılmıştır bu kadar da olmaz beyler !
-
Lyon çok atar beşitaşa. :D h1 verdim
Ben ce yanılıyorsun bak gör çok farklı bir maç olcek
-
Şuan maç varmı acaba
Beşiktaşın lyon maçı var 22.05 te TRT1 CANLI
-
Muğla'nın Ula ilçesinde saat 19.22 sıralarında 5.0 büyüklüğünde deprem oldu.Can kaybı var mı bilmiyorum İnşallah yoktur arkadaşlar.
-
NASA bugün açıklama yapacak.13.04.2017
Hayırdır, yıllı tefe tüfe yi mi açıklayacak acaba? :patlamış mısır: :aha da bu:
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
Bence gfs ile ecm nin ortası olacak
-
gollllll vidal 1-0 münih. yatacak kupon.
sen kupon oynama arkadaş ya :lol:
-
Onu hiç sorma gitsin lig tv tele onlar tivi bu ve türevleri ... milleti sömürüyorlar.
-
Real -bayern maçını hangi kanal veriyor dostlar ?
Sanıırım tivi-bu verecek.
-
Ve monaco 3-2 alır deplasmanda. Maç bitti.
Birazdan bayern munıh-real madrid maçı var 21.45 de -
süperlig de oynanmıyor ki böylesi maçlar
Hocam süper ligde geçenki trabzon-beşiktaş maçı örnek olabilir ancak kalite olarak bunlar tabiki daha iyi. oyun kalitesi olarak. ama değişiyor avrupa da eski avrupa değil yani