sis var mı ? O taraflarda yani ?
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Senin konumda nasıl durum ?? Analizci
-
Bu arada İstanbul'da inanılmaz bir sis var Sultangazi öyle en azından yatağında şu an uykuda olanların bu ana şahit olmasını isterdim
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
futbol bazen de komedidir...SABRİ REİS İLE BAMBAŞKA :lol: :rofl: :rofl: :rofl: -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
futbol sadece futbol mudur? -
1. Maçlar salı-çarşamba2. Maçlar salı-çarşamba
11/04/17 21:45 Borussia Dortmund Monaco 11/04/17 21:45 Juventus Barcelona 12/04/17 21:45 Atletico Madrid Leicester City 12/04/17 21:45 Bayern München Real Madrid 18/04/17 21:45 Leicester City Atletico Madrid 18/04/17 21:45 Real Madrid Bayern München 19/04/17 21:45 Barcelona Juventus 19/04/17 21:45 Monaco Borussia Dortmund Bu maçlar kaçmaz!!!!! Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Juventus-Barcelaona maçı trt1 den canlı yayın ile naklen yayınlanacak.!!!!
-
Bol yağışlı nisan ayı tahminim çöp olacak galiba.
100 Yılın yağışı balonunu hasan mı attı bilmiyorum ancak sanırsam bunu son 48 yılın en soğuk 7. soğuk kışı gerçeğini değiştirmez.
-
Bir nasihat etmiş rahmetli diyelim,b in musibetin birinden kurtarmış sizleri abim
sorma abim valla dönüm noktası orasıymış, aslında Rabbimin hikmeti ki o adama o irade ile orada bizleri görmesini sağlamış işin boyutuna bak hey yüce ALLAHIM!!!
-
Fener Yarıfinalde.
-
Bugün hava gayet sıcaktı.Artık yağış zamanı :D
Bu gece başlayacak olan yağışlar yarın öğleden sonra daha da kuvvetlenecek.
Özellikle GFS nin soğukları biraz daha artırması beni umutlandırdı.
Kar görürsem fotoğraf atarım.Murat bey. trakyada ve kar görmek güzel tabi olası durumlar hele ki bu soğuklarda bir hayli fazla ihtimal var.
-
FORDUN BÜYÜSÜ.....
1985 Model aynı bu renkte; kısa burun bir ford transitimiz vardı. 1987-1997 senelerinde Rami-Eyüp de oturduğumuz yıllarda bu arabada geçti çocukluğum.
Hele ki bir anım vardı ki, 1996 senesi idi. yaz mevsimiydi ama gün ve ayını hatırlamyorum. Sultangazi eski adının sultançiftliği olduğu yıllarda yeni mahallede bulunan dükkanımızın önünde araba sabit bir vaziyette iken kardeşim ile arabanın içine binmiş, direksiyonu çevirerek araba kullanır gibi çocukluğun vermiş olduğu hisle araba sürme sevdamı bu arabada atarken kardeşim de yanımda muavin yaparken, tam da o esnada dükkanın yanı başında bulunan elektirkçi celal abi bizim yanımıza gelerek: "Çocuklar inin arabadan, oynamayın bak! el frenini indirirsiniz, Allah korusun bir şey olur." demesi ile arabadan bizi indirdi. İndirdi ki; o an kızmıştım da açıkçası çocuk edası ile, oyuncağımızdan uzaklaştırılmıştık açıkçası kardeşim ile.... arabadan indik, 5 dakika geçti geçmedi dükkana girdik babamlar ve bir kaç akraba dükkanda otururken, bir gürültü koptu ki, ama yok böyle bir gürültü....AMAN ALLAHIM!!!!
Dışarıya bir engame ile fırladık.... Babam annem ve büyüklerimiz tutuşmuş etrafa bakıyorlar.... Aman Allahım! ortalık yangın yeri gibiydi... Bizim ford transit yerinde yok 200 metre ilerde ters dönmüş tekerler bir yerde plakları bir yerde araba darma duman olmuş vaziyette...... Annem babam da 5 dakika öncesinde arabada olduğumuzu düşünerek bizi arabada sanmışlar ...sonra hayal meyal annemin eteğini tutarak...Anne ben burayım dediğimi hatırlar gibiyim.... Olay ise tam biz dükkanda oturduğumuz esnada arabaya bir tane sarhoşun arkadan vurması ile( hızını siz düşünün o sarhoşun ) kendi arabası üstü açık arabaya dönmüş ve yanmış vaziyette; bizim ford transit takla atmış ve altında az ilerde oracıkta durakta bekleyen masum bir vatandaş can cekişiyor... o Gün bize zindan olmuştu işin asıl tarafı arabaya sarhoş vurmuş arabamız ters takla atmış tekerler bir yerde camlar bir yerde,ve altında kalan bir masum vatandaş ... ve sonrasında adam kurtuldu. bize vuran araç şöförü polis tarafından göz altına alındı ve karakola götürüldü...gazeteciler dahi geldi düşünün yani .(sanırım TGRT) İDİ. haberlerde de çıktık o gün....
Bu olayın maddi hasarından çok aslında size vermek istediğim kahramanlık öyküsü şu idi dostlarım; bizi aradaban indien o elektirikçi celal abi eğer :hadi çocuklar inin arabadan" diye kızıp arabadan çıkarmasaydı..
Belki bugün ben de kardeşim de hayatta değildik. Veya olsak da nasıl olurduk onu bilemem.....
Yani işin kısa özeti hayatta size kızan bağıran bir büyüğünüze sakın öf bile demeyin... o an kötü gibi gelebilir. Ancak sonrasında iyiliğini elbette göreceksinizdir.
Misal celal usta gibi... bizi kurtaran adam gibi..... Ne yazıkki geçtğimiz senelerde bu celal abi de Hayatını kaybetmiş, ona da Allahtan rahmet diliyorum akıma gelmişken... Rabbim o iyiliğinin ve amellerinin hürmetine abimizi mekanını cennet eylesin.... AMİN.!!!
(Evet dostlar bu olay bizzat ben ve kardeşimin 1996 yılında talihsiz ve bir o kadar ders niteliğinde olaydır) yeri gelmişken anlatayım dedim....Sevgiler saygılar foreversystem... -
Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa, Çaykur Rizespor'u Eleyerek Yarı Finale Çıktı
Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa, 2-0'ın rövanşında Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalarak yarı finale yükseldi. -
HSYK'dan Yeni Kararname: 31 Hakim ve Savcını Yeri DeğiştiHSYK tarafından yayımlanan kararnameye göre, 31 hakim ve savcının yeri değiştirildi.
-
İLK 11'LER BELLİ OLDU
Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, İsmail, Topal, Josef, Alper, Aatıf, Lens, Moussa Sow
Kayserispor: Ahamada, Douglao, Kana Bıyık, Levent, Hakan, Nguemo, Traore, Rotman, Sow, Umut Bulut, WellitonFenerbahçe-Kayserispor Maçının İlk 11'leri Belli Oldu
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali rövanşındaki Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasının ilk 11'leri belli oldu.
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe, 3-0 kazandığı maçın rövanşında Kayserispor'u Ülker Stadı'nda konuk edecek. Arda Kardeşler'in yöneteceği mücadele saat 20:30'da ATV'den naklen yayınlanacak. -
Yeni gördük uzatma nen artist kafana balyozu vururum bak :lol: :lol: