Adımı yaz kardeşim ama yarın başak maçı çok zor maç.
Ben de her iddiasına giriyorum fenerbahçe o maçı alacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAdımı yaz kardeşim ama yarın başak maçı çok zor maç.
Ben de her iddiasına giriyorum fenerbahçe o maçı alacak
İnşallah Gs yarın maçı alır.Alırsa haftaya zaten alrız Gsden maçı.2.lik için şansımızı zorlarız
Kardeşim galatasarayın rehavetle bize yenileceğini düşünerek sanırsam yarın ki maçı gs inşallah alır dedin ama o bir avantaj olmaz dezavantaj olur
@JK NEYMAR tahrik edici mesajlara gerek yok dostum. Olanı görüyoruz zaten mesajını sildim.
Son dakika! Mısır'da İki Canlı Bomba Saldırısının Ardından OHAL İlan Edildi
Üst üste bombalı saldırılarla sarsılan Mısır'dan bir son dakika haberi geldi. Devlet başkanı El Sisi, bugünkü terör saldırılarının ardından 3 aylık olağanüstü hal ilan etti.
İtalyadaki şike muhabbetinde milan juventus ve bir çok küme düşürülen takım aslında halen bellerini doğrultamazken, bu italyadaki nin 10/1 kadar felan. ama örnek açısından verdim. Bu şike konuları gerçek olsa da olmasa da hem maddi hem manevi ve psikolojik tramvaları oldukça fazla oluyor. Kabuk değiştiriyor takımlar ancak o zaman da takımlar kendi kimliklerinden uzak bir anadolu takımı edasına bürünüyor malesef.
Yalnız levent hocam beşiktaş çok çok iyi demiyorum diğer takımlar vasat altı oldukça işi kolaylaşıyor beliktaşın misal bazı seneler 3 büyük takımın kadrosu süper ve oyunları da güzel olmasına rağmen bunlardan biri şampiyon oluyordu. Bu farklı bir durum.. başakşehir gibi takımın beşiktaşın arkasından takipte kalması ve diğer trabzon,fener,gs nin vasat altı kalması bunda baya etkili. Ben bundan dolayı diyorum.He seneye farklı bir oyun taktiği ve yönetim kadrosundaki revizyon ile diğer takımlarında şansı bir hayli fazla olabilir. Bakalım bu sene bitsin bir hele.
Fenerbahçe belki de tarihinin en iyi kadrolarından birini kurmuştu ve üst üste başarılı geçirilen sezonlardan sonra şike soruşturması kapsamında o kadro dağıldı ve Fenerbahçe o zaman sürecinden sonra bir türlü toparlanamadı
Hocam şikenin arkasında da neler çıktı gördük zaten inşallah bundan sonrasına çok tesir etmez.
ve maç biter son dakika golü ile 3-1
goooooooooool 3-1 oldu dakika 90 artılarda....
Bu yıl Beşiktaş'ın @FOREVERSYSTEM kardeşim
Bu yıl mı ? Ben seneye de beşiktaş olabilir diyorum galatasaray ve diğer takımların bu futbolu ile...
Oyun kalitesi inanılmaz düşük arkadaş.
Dakika 86 2-1 devam ediyor maç bakalım ne olacak son dakikalarda.
İnanılmaz bir hata yaptı fener defansı akhisar da sağolsun inanılmaz bir gol kaçırdı. Ya fener 5 de atsa bu fener hiç güven vermiyor.
az daha golü yiyorduk
Beşiktaş-Trabzonspor maçı 3-4 beşiktaşın üstünlüğü ile bitti şampiyonluğun şampi- si çıktı yok kaldı