Irakta sözde demokrasiyi sağlama çabası altında saddam hükümetini deviren bir ABD suriyeye safiyane bir müdahale yaptığı düşüncesi olanların aklından şüphem olur dayı ! Tarihi bil tarihi geleceğe yansıt formulü ile çok açık ve net sıra ile ırak suriye filistin ve sonrasında gücü yeterse belki de biz...
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Allah yardımcıları olsun bu iş suriye işinden çıktı valla sonuçları her gün acı bilanço ve ne hikmetse sözde terör ile mücadele ettiğini söyleyen Rusya ve ABD Suriye'yi masum halkı da bombardımana tutuyor !!!!
-
Olsun işinde hayırlısıyla gerisi halledilir :thumbup:
İnşallah
-
Valla malum dayı benim durumları biliyorsun bu arada boş kalmamak adına benim memuriyet işleri sonuçlana kadar park time de olsa bir iş bulmayı düşünmüştüm bir akraba sağ olsun onunla bir görüşmem oldu iş yerinde bakalım hayırlısı işe başlarsam eskisi kadar aktif olamayabilirim ancak şu an net bir şey yok aktif olamam dediysem sayfadan kopmam sinan reizi yalnız bırakmayız. Biz yolda bulduklarından değiliz yola çıktıklarındanız SİZLER DE AYNI ŞEKİLDE. :alkis: :alkis:
-
Ustad sen de olmasan yolumuzu şaşıracağız iyi ki varsın hızır gibi yetiştin ALLAH dostu olan insan selametle sana İNŞALLAH
-
İşlerim vardı mustafa dayı kusura bakma
gelirse bizde çaya itibar ederiz. Teşekkür ederim
için :artis:
-
@FOREVERSYSTEM abi söyle ts-bjk maçı nolur bide başak-bjk maçı bide bjk-fener maçı bjk sıkıntı fikstür.
Kardeşim bu maçlardan ben sana söyleyeyim trabzon ya alır ya da berabere biter. başakşehir yener fener de beraberlik fener için en iyi sonuç olur ama belli de olmaz sakat maçlar hep ama şampiyonluğu etkilemez
-
Hasan ali şener den iyi topcu bi kıyaslama yapak galatasaray oyuncuları fenerden kalitelidir muslera-volkan sinjder-topal bruma-lens hep gs topcular üstün.
senin mukayese ettiğin mevkii ile fenerin mevkiileri tutmuyor hasancığım. 5 yaşındaki çocukların savunması gibi. benim babam seninkini döver gibi bir şey olmuş bu . forvet ile forveti mukayese et defans ile defansı mukayese et o zaman göreceksin gerçekleri.
-
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :kahretsin: :kahretsin:
-
volkan şenmi brumamı.
İkisi de yalan en iyisi sabri reiz
-
Volkan bal yapmayan arı misali..Çok şey yaparak ilerleyip"hiç le"bitiren nadir oyunculardan maalesef
Volkan yine iyi ozan tufan enteresan bence.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Volkan şenden gol görün adam 1 yıl sonra attı ama tam attı -
Sen onu bunu bırak da sen beşiktaş trabzon karşısında bu hafta onu düşün boşver galatasarayı feneri başkalarının başarısızlığı ile şampiyon olacaksan hiç olma bursa gibi :catisma: :catisma: :artis:
-
İdda girelim bjk şampiyon olamyacak.
Fener mi olacak _? 8o :tey:
-
Başak yenelim yüzde 55 şampiyonuz.
Beşiktaş şampiyon olacak ama feneri yenemeden olacak :lol: :lol: