Beni bu hava durumu habercileri kandırıyor hep balkanlardan balkanlardan gelen soğuk diyorlar emme. Baktım da evin ön tarafına genelde baklonlardan geliyor soğuk :lol: :D:D
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çay ısmarlayanınız çok olsun İNŞALLAH

-
Çaylar tavşan kanı mı ? dayı :çokiyi:
-
Bakalım bu sene farklı bir sene ihtimaller az da olsa var.
-
Çorlu ile yeniçiftlik arası 6-7 dereceler arasında.
Çorlu Merkez 6.8 derece.
Yeniçiflikte kendi termometrem 6.9 derece gösteriyor.Yarın ve Pazar geceleri baya soğuk olacak.
Mgm 2 dereceyi öngörmüş.Rüzgar etkisi ile falan 1 derece kadar düşeriz.
Tek umudum yağış olması.Hocam sizinki de yağ var tuz var su var eee helva yapsana.... ama un yok misali oldu.
ana madde yok yani burada da yağış ana etken melasef Trakyanın genetik özelliği de kurak olması malesef. 
-
:rofl: Bellimi olur hocam seker felan defanstan :thumbsup:
Yada şoför değilseniz arabayı durdurmaya bile kalkarsinız pedalınız olmasa bileAma ben o şekilde çok gol attırmışımdır fenerin maçlarında özellikle
evde kafa atar gibi yapıp benle aynı anda fenerli futbolcunun televizyonda gol atması gibi olaylar, ama direkten felan dönerse vay halimize. -
Neden maç izlerken televizyon karşısında, televizyonun içindeki futbolcu gol atacakken biz de kafamızı veya ayaklarımızı refleks olarak sağa sola veya yukarı aşağı oynatırız?

-
Artık olmasın analizci kar felan. Mümkünse Rabbimden tek dileğim artık tam anlamı ile bahar moduna girelim.
-
;( Allah büyük
Hiç kuşkusuz evet dayı. Ancak tedbir almak da lazım biz kulları olarak. Tevekkül etmemiz lazım. Elimizden geleni yapıp geri kalanı Rabbime bırakmak lazım derim.
-
İstanbul'a art arda bir kaç tane daha afrika atağı gelsin denizler daha daha da ısınır ne güzel

ecm ye kalırsa sibirya atağı alırsak şaşırmam bu sene çok enteresan bir sene yaşadık. Elle tutulur 1-2 kar dalgası var ancak soğuklar bir türlü kırılmıyor nisan ortası gelmesine rağmen.
-

DON RİSKİ OLAN YERLERİMİZ MGM bu tabloya göre çiftçikerimizin ve ziraat işleri ile meşgul olan vatandaşlarıızın son derece dikkat etmesi gerekir. Don riski olan var. Ecmwf tablosuna göre 240h senaryoları ürkütücü bahar gelsin diye bekleyen çitfçilerimizi çok da iyi günler beklemiyor malesef. -
Ne gibi fena şeyler derken ? :roketatar:
-
Irakta sözde demokrasiyi sağlama çabası altında saddam hükümetini deviren bir ABD suriyeye safiyane bir müdahale yaptığı düşüncesi olanların aklından şüphem olur dayı ! Tarihi bil tarihi geleceğe yansıt formulü ile çok açık ve net sıra ile ırak suriye filistin ve sonrasında gücü yeterse belki de biz...
-
Allah yardımcıları olsun bu iş suriye işinden çıktı valla sonuçları her gün acı bilanço ve ne hikmetse sözde terör ile mücadele ettiğini söyleyen Rusya ve ABD Suriye'yi masum halkı da bombardımana tutuyor !!!!
-
Olsun işinde hayırlısıyla gerisi halledilir :thumbup:
İnşallah