Ustad sen de olmasan yolumuzu şaşıracağız iyi ki varsın hızır gibi yetiştin ALLAH dostu olan insan selametle sana İNŞALLAH ![]()
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İşlerim vardı mustafa dayı kusura bakma
gelirse bizde çaya itibar ederiz. Teşekkür ederim
için :artis: -
@FOREVERSYSTEM abi söyle ts-bjk maçı nolur bide başak-bjk maçı bide bjk-fener maçı bjk sıkıntı fikstür.
Kardeşim bu maçlardan ben sana söyleyeyim trabzon ya alır ya da berabere biter. başakşehir yener fener de beraberlik fener için en iyi sonuç olur ama belli de olmaz sakat maçlar hep ama şampiyonluğu etkilemez
-
Hasan ali şener den iyi topcu bi kıyaslama yapak galatasaray oyuncuları fenerden kalitelidir muslera-volkan sinjder-topal bruma-lens hep gs topcular üstün.
senin mukayese ettiğin mevkii ile fenerin mevkiileri tutmuyor hasancığım. 5 yaşındaki çocukların savunması gibi. benim babam seninkini döver gibi bir şey olmuş bu . forvet ile forveti mukayese et defans ile defansı mukayese et o zaman göreceksin gerçekleri.
-
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :kahretsin: :kahretsin: -
volkan şenmi brumamı.
İkisi de yalan en iyisi sabri reiz

-
Volkan bal yapmayan arı misali..Çok şey yaparak ilerleyip"hiç le"bitiren nadir oyunculardan maalesef
Volkan yine iyi ozan tufan enteresan bence.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Volkan şenden gol görün adam 1 yıl sonra attı ama tam attı
-
Sen onu bunu bırak da sen beşiktaş trabzon karşısında bu hafta onu düşün boşver galatasarayı feneri başkalarının başarısızlığı ile şampiyon olacaksan hiç olma bursa gibi :catisma: :catisma: :artis:
-
İdda girelim bjk şampiyon olamyacak.
Fener mi olacak _? 8o :tey:
-
Başak yenelim yüzde 55 şampiyonuz.
Beşiktaş şampiyon olacak ama feneri yenemeden olacak :lol: :lol:
-
zaten feneri yeneriz telekomda onu maç diye saymıyorum en önemli başaksehir maçı.
Aslan yatağında sevilir. Kanarya nın kanadı yeter size. :D :lol:
-
Burası oranın 10 da 2 civarı rakımı var ama Ankara yerine göre az yağış alıyor hele hele çevresindeki illere kıyasen
o taraflara yolum düşmedi kardeşim şubat ayı idi hafif kar vardı yüksek kesimlerde sadece 
-
1 ay önce Ankara'ya iş için gitmiştim değişik bir yer çok yüksek yerleri de var etlik tarafları keçi Ören ama çukurda kalan yerleri de var. Telefonumdaki rakım ölçer program etlik te 1040 metreleri gördü ama doğru ama yanlış

-
Kar olmaması çiftçileri ve ürünler açısından iyi aslında en azından don olayı olmadığı müddetçe sıkıntı depil