Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

Beşiktaşın antalya ve gençlerbirligi maçından sonra önemli 5 maçı var bu 5 maçtan 10 puan alsa yine yeterli olacaktır.
    Ayrıca başakşehirin bu 3 maç tan kayıp almadan devam etmesi durumunda 4 maç başaksehir ilr besiktaş karşı karşıya gelecek.
    Ligi 2 takımını etkilyecek bu zorlu maraton puan kaybı yaşayan 2 takımdan birini etkiliyecek.
    Önemli : başakşehirn beşiktaşla oyancagı maçtan önce gs ile daha sonrada trabzon kayseri antalya genclerbirligi gibi takımlarlada ciddi 5 maçı var.
    Lig fikstürü olarak beşiktaş daha şanşlı

Katılıyorum. Bir defa anadolu takımlarından o makus tarihi kırarak fenerin de bonkörlüğü sayesinde şampiyon oldu. Tekrar bir 5 büyük takım dışında bir takımın şampiyon olması zor gibi. Tabi futbolda her şey var. Ama futbol sadece futbol değildir. ;) Bunun yanında sivasspor da bir ara hatırlarım iyi gitmişti lider olarak son 6-7 hafta bocalamıştı ve Gs şampiyon olmuştu. Bu tarz takımlar ara ara bu atakları gösterse de belli saatten sonra aynı düzeni koruyamıyorlar ve bir yerde patlak veriyorlar. Anca şansları ve büyük takımların bu konuda fedakarca puan kayıpları göstermesi lazım ki Başakşehir Şampiyon olsun. O da şimdilik bence zor.

Bjk ligde üst üste 3 zor maç oynıyacak.Antalya,Gençlerbirliği,Trabzonspor.Bu maçlardan puan kayıpları olacaktır.

Sanırım evet. Ben antalya ve gençler birliğinden puan kaybedeceğini düşünüyorum. Trabzon maçını alacaktır. Antalya çok iyi. gençler birliği de iyi ama sağı solu belli de olmuyor. Belki bunlardan sadece antalyadan puan kaybı olur. Belki hiç olmaz kim bilir.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Futbolun güzelliklerini görün gerisini sallayın ;) :alkis: :alkis:

Seviyeli bir muhabbet olsun arkadaşlar futbol konusunu tartışma ortamına açma sebebimiz aktiflik ve insanların canı sıkılmasın diyeydi. Pişman etmeyin,Mahçup etmeyin beni sinan abiye. :/

@Snow Day tahrik edici mesaj nerede var. Sen de paylaştın yeri geldi burada fenerbahçe aleyhine sözler bir şey demedik. Uyarı verecek bir konu da yok. Bir defa hasana oldu o konu ama hasanın ki 1-2-3-4 mesaj arka arkaya gelince uyarmak zorunda kaldım. Havadan nem kapmayalım. Uyaracak bir konu da yok. Küfür hakaret ve tahrik edici sözler bellidir.

Pereira'nın Takımı 1860 Münih, Üç Maç Yenilerek Düşme Hattına Kadar Düştü
    Eski Fenerbahçeli Vitor Pereira'nın çalıştırdığı 1860 Münih, üst üste 3. mağlubiyetini alarak düşme hattıyla aradaki puan farkını gitgide azalttı.
    11 Mart 2017 Cumartesi 17:36

pereira-nin-takimi-1860-munih-uc-mac-yenilerek-9361405_1044_300.jpg
    Almanya 2. Bundesliga'nın 24. haftasında Hannover 96 ile 1860 Münih karşı karşıya geldi. HDI-Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Hannover, 1-0'lık skorla kazandı.
    HARNİK MÜNİH'İ BİTİRDİ
    Hannover'e galibiyeti getiren golü 55. dakikada Martin Harnik attı. Maçın kalan bölümünde 1860 Münih'in yaptığı baskı beraberlik golünü getirmedi.
    KÜME DÜŞME HATTINA GELDİ
    Bu sonucun ardından Hannover 45 puana yükseldi ve Bundesliga'ya yükselme iddiasını sürdürdü. Vitor Pereira'nın çalıştırdığı 1860 Münih ise 25 puanda kaldı ve küme düşmeyle arasındaki puan farkı üst üste 3 mağlubiyetin ardından 3 puana indi.
    Hannover, gelecek hafta St. Pauli'ye konuk olacak. 1860 Münih ise sahasında Würzburger ile kritik bir maça çıkacak.
    Bizi yaktı sıra başka takımlarda