Alanyaspor-Fenerbahçe maçı bu akşam 20.00 ' da lig tv de. Başarılar iki takıma da (Bir fenerli olarak fenere daha da başarılar tabiki :D:D )
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yağış anlamında sıkıntı çekmeyeceğimiz bir haftaya giriyoruz.Bölge geneline sıkı yağış geliyor :thumbup:
Bereketli olsun inşallah. Tüm çiftçilere tarım ile uğraşanlara
-
Neauuuvvvvvv neaouuuvvvvvv fransızlar haşat olmuşlar :rofl:
aynen
-
:D:D:DHarici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
olmpının golü. -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
2. gol kaçtı ah ulen :tey:
-
yupii size demiştim beşiktaş yer bunları daha durun
-
millet üye işi zaten kasımdan sonra olur çünkü yaz geldi 2 aya kadar millet tatile gidecekler.
Hasan iyi ya işte tatil beldeleri ve oteller diye bir konu açarız. Burada belasını arayan onu da bulaacak Her şey zamanla
-
B :lol: elli olmaz hasan ben beşiktaşdan bir sürpriz bekliyorum ayrıca olimpiakosu abartıyoruz sanki biraz.
-
beyler yapmayın iddaa da olimpiyakosa verdim. :D
Hasan senden korkulur sana ceza :lol: :roketatar: :rules:
-
İlk yarı bitti maçta.
-
Beşiktaş 1-0 geride malesef. İşi zora benziyor ama sağı solu belli olmaz beşiktaşın 1-1 berabere biter gibi his var içimde en iyi ihtimal.
-
MAÇ 0-0 devam ediyor. 31 dakika.
-
Yarın Erzurum kars ığdır ardahan dolaylarında kar yağışları görülebilir. Yağışlar çok etkili olmasa da hafta boyunca özellikle erzurum taraflarında kar görülecektir.