2. gol kaçtı ah ulen :tey:
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
yupii size demiştim beşiktaş yer bunları daha durun

-
millet üye işi zaten kasımdan sonra olur çünkü yaz geldi 2 aya kadar millet tatile gidecekler.
Hasan iyi ya işte tatil beldeleri ve oteller diye bir konu açarız. Burada belasını arayan onu da bulaacak Her şey zamanla

-
B :lol: elli olmaz hasan ben beşiktaşdan bir sürpriz bekliyorum ayrıca olimpiakosu abartıyoruz sanki biraz.
-
beyler yapmayın iddaa da olimpiyakosa verdim. :D
Hasan senden korkulur sana ceza :lol: :roketatar: :rules:
-
İlk yarı bitti maçta.
-
Beşiktaş 1-0 geride malesef. İşi zora benziyor ama sağı solu belli olmaz beşiktaşın 1-1 berabere biter gibi his var içimde en iyi ihtimal.
-
MAÇ 0-0 devam ediyor. 31 dakika.
-
Yarın Erzurum kars ığdır ardahan dolaylarında kar yağışları görülebilir. Yağışlar çok etkili olmasa da hafta boyunca özellikle erzurum taraflarında kar görülecektir.
-
Evet konumuzu aktifleştirelim yavaştan. Ege ve Akdenizde yaşayanların bugün yarın ve cuma günleri gökgürültülü sağanaklara hazır mı olduğunu teyit edelim. :whistling:
-
Deniz ayptekin süper ligde bu kadar kötü maç yönetemezdi. Hele o penaltı tam komedi. Cüneyt ÇAKIRI tek geçerim avrupa hakemlerimiz arasından.
-
15.02.2017
:D İçine doğmuş mehmet
-
-
-
ula kupon yatti.
Yalnız baçaya verilen bir penaltı çok komik barçanın 3. golündeki pozisyonda psg li futbolcu yere düşerken kafası barçalı futbocuya dokunuyor iyi atmış kendini yere atıyor. Ligde olsa yangın çıkardı bizim ligde

:rofl: :rofl:
:D:D