Ege bölgesine İzmir Afyon Muğla Denizli çevrelerinde özellikle Çarşamba perşembe ve cuma günleri görülmesi muhtemel sağanak yağışlara karşı son derece dikkatli ve duyarlı olunmalıdır.. yöre halkının sel tehlikeleri
Ve ani su baskınlarına karşı
Dikkatli ve duyarlı olmaları önemle Rica olunur...
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
UYARI!!!!!
Önümüzdeki çarşamba perşembe ve cuma günü Isparta Burdur Antalya çevrelerinde görülmesi muhtemel sağanak yağışlara karşı bölge halkı son derece dikkatli olmalıdır ... özellikle su baskınları ve sel tehlikesine karşı tedbirler alınmalıdır... -
Özledigimz galatasaray @FOREVERSYSTEM liğ bitmedi inanıyorum yakalayacak gs fb beşiktası.
Bence de yakalasın da izlemeye değer maçlar izleriz en azından tebirk ederim bu arada Galatasarayı da seni de
-
96 dakika 2-3 bitti helal gs başarılar.
@FOREVERSYSTEM öyle 2-2 görünce sarkı aklıma geldi.Bir de bize ballı derler ya hasan 71 i esefle anıyorum :lol:
-
Maç 2-2 gidiyor
ulen winter nereden geldi aklına bu şarkı
haha
-
-
Son demler
Hep bir ümit var içimde ne hikmetse. Bu kış böyle bitmez diyor içimden bir ses. :olmaz:
-
Ankara havası -
-
-
aynen hocam benim de düşüncem o oldu yada o zamanki teknoloji ile hep varsayımlardan ibaret belkide 3.5 metre degilde 1.5 dur bahsettiginiz derece ve gün sayısına göre belkide dogruda olabilir. Dünyamız iklim değişkenligi gösterebiliyor.bazı kışlar çok soguk olmayıp bazı yazlarda çokda aşırı sıcak olmuyor.
Aynen öyle winter ekstrem hava olayları doğanın bir parçası. Yalnız bunun adını küresel iklim değişimi koyan iklim bilimci ve meteorologları da anlamış değilim o da ayrı bir konu....
-
1929 yılı istanbul kar yağışı. 1987 yılında yagan kar yağışından daha çok ve dondurucu etkisi olduğunu bahsediyorlar.istanbul bogazından karşıdan karşıya yürüyerek geçilebiliyormuş.
Ayrıca buz tabakasının kalınlıgı hakkında 3.5 metre diye tahmin ediyorlar.kar yağışı 4 hafta( veyahut daha uzun) sürdügü idda ediliyor.Evet winter o şekilde bir bilgi var 1929 kışı efsane imiş ancak ben o kütlelerin boğazda donmadan dolayı değil de, araştırmaların ve tahminsel düşüncem doğrultusunda karadeniz üzerinden dolaylı yollardan boğaz akıntısı şeklinde geldiğini düşünüyorum. Çünkü 3.5 metre kadar donacak bir tuzlu su akıntısını donduracak soğuk yer sıcaklığında en az -50 civarı olması lazım ve süreklilik arz etmesi lazım. Yani 1-2 gün civarı -45,-50 li değerlerde kalması gerekir.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Allah seni bildiği gibi etsin hemi.Uyduruk kıydırık çizmiş yollamış :roketatar:
:thumbsup::thumbsup: dayı öyle deme eskpisi orada yıllar geçse de üstünden tarihi bir eser kalacak o yazılarım
-