Beş hececiler şu sanatçılardan oluşmuştur:
- Faruk Nafiz Çamlıbel,
- Yusuf Ziya Ortaç,
- Enis Behiç Koryürek,
- Halit Fahri Ozansoy,
- Orhan Seyfi Orhon.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBeş hececiler şu sanatçılardan oluşmuştur:
Ağır Hasta
Üfleme bana anneciğim korkuyorum
Dua edip edip, geceleri.
Hastayım ama ne kadar güzel
Gidiyor yüzer gibi, vücudumun bir yeri.
Niçin böyle örtmüşler üstümü
Çok muntazam, ki bana hüzün verir.
Ağarırken uzak rüzgarlar içinde
Oyuncaklar gibi şehir.
Gözlerim örtük fakat yüzümle görüyorum
Ağlıyorsun, nur gibi.
Beraber duyuyoruz yavaş ve tenha
Duvardaki resimlerle, nasibi.
Anneciğim, büyüyorum ben şimdi,
Büyüyor göllerde kamış.
Fakat değnekten atım nerde
Kardeşim su versin ona, susamış.
| Allah dostunu gördüm, bundan altı yıl evvel; Bir aksamdı ki, zaman, donacak kadar güzel. |
| Necip Fazıl Kısakürek |
Herkse iyi geceler arkadaşlar, uyuyan yolda giden, çalışan, çalışmayan, uyumayan forumda olan olmayan herkese iyi geceler ve hayırlı cumalar şimdiden, Rabbim yaptığınız hayır ve hasenatları, dualarınızı, ibadetlerinizi kabul ve yerinde makbul eylesin şimdiden ....AMİN ![]()
Beşiktaşı tebrik ederim orada kesti biletini o takımın. İnşallah hepsi kendi sahalarında işi bitireceklerdir.
Ben hala Olympiakos'u favori görüyorum
Evet favori de bu maçta da favroilerdi ama osmanlı acayip bir takım avrupa da enteresan sağı solu belli olmuyor. Yani olimpiakosu kendi evinde yenerse şaşırmam osmanlı adına ![]()
Forumda 2 Gündür Spor sevdası var.
Sorma fazlası ile hem de. spor sevdasını bloklarda genişlettim. ayrıca sorumlu da aranıyor spor sorumlusu olmak isteyen varsa tekrar duyurular kısmında var.
Olympiakos 0-0
Osmanlıspor FK
MAÇ SONUCU
Osmanlı bir kazaya maruz kalmazsa bu turu alır inşallah.
0 - 0
Canlı - 87'
olimpıakos-osmanlspor maçı bir gol olsa süper olurdu.
işte buuuuuuuu olimpiyakos 10 kişi.
Hasan bunu beklemiştik işte senden de az önce. Hani diyor ya spiker: Beklediğimiz gol buydu aslında.... o misali ![]()
0/0 gidiyo dakika 67
Gayet iyi valla fenere göre gayet iyi karşısındaki takım bir kırasnador değil en azıdan helal olsun nazar değmez inşallah ![]()
Osmanlısporda son durum nedir?
Futbol konusuna devam edebilirsiniz arkadaşlar. Tartışma olsun ama kavga hakaret olmasın ALLAH aşkına şu konuları açtık sinan abi ile dün gece arkadaşlar eğlensin sıkılmasın diye bir sürü hentbol,basketbol,güreş,atletizm vs forum açmak için uğraştım. Beni mahçup etmeyin :rolleyes:
Hayırlı cumalar tüm islam aleminin cuması mübarek olsun ![]()
Arkadaşlar çok açık ve net söylüyorum. Ben burada galatasaralı bir taraftara saygı duyuyorsam fenerli arkadaşlara da saygı duyulacak. Ben fenerbahçeliyim diye demiyorum. Olayı taraftarlıktan çıkarıp holiganlığa dönüştürmeyelim. Bunu yapan bir de iç anadolu bölge sorumlusu. Ayıptır.