Ben realmadrid ten 6 gol yedigimiz de o real madrid bayraklarını kim açtı söylermisin.
Kardeşim ben de fenerbahçeliyim sen olayı kişiselleştiriyorsun devam edersen ban gelecek haberin olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen realmadrid ten 6 gol yedigimiz de o real madrid bayraklarını kim açtı söylermisin.
Kardeşim ben de fenerbahçeliyim sen olayı kişiselleştiriyorsun devam edersen ban gelecek haberin olsun
Ben bildim fener zaten yenilecegini osmanlıspor zor beşiktaş yener.
Fener bu oyunla kadiköyde bile zor gol atar yazın adımı fener elendi.
Bildiklerini kendine sakla seni bir daha uyarmayacağım... Bir türk takımının elenmesinden haz alan isanın türklüğünden şüphe duyarım. Eğer bu tavırlarına devam edersen sonuçları iyi olmaz. düşünceni ile getirmene bir şey demiyorum ama fener elendi, fener 5 yer tarzı yorumların site içerisinde tahrik edici sözler içeriyor yukarıda da sildim bu tarz mesajını tekrar uyarmayacağım seni.
Osmanlı işi zor.
Zor ama işte gruptaki sergilediği futbolu yansıtırsa belli de olmaz. En kötü beraberlik çıkartması güzel olur.
Bu konu üzerinde türk edebiyatına dünden bugüne damga vurmuş Şairler ve şiirleri ile alakalı, video,fotoğraf, paylaşımlarınızı, buradan paylaşabilirsiniz... Hayırlı forumlar dilerim... :thumbup:
Bakalım ottoman ile beşiktaş neler yapacak? Onlar bari kazansa keşke.
1-0 bitti maç malesef.
8 yıllık bir takım diyor krasnador için hey Allahım.
1/0 da razı olmalıyız.İstanbul'da RVP falan hallediriz tur atlarız.
belli de olmaz valla çok kopakt bir takım bu.
ah fernandao...
osmanlı maçı daha zevkli olacaktır bence.
sow ve emenike çıktı fernandao ve ozan oyunda bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamadım.
Korner kullanacak fenerbahçe kaleye göre sol taraftan haydi bakalım ![]()
Neustadter, sarı kart gördü.
Hakem avantaja bıraktı sonra sarı kart verdi. Anlam veremedim ölen pozisyondan fenere neustadlere sarı verdi ![]()
fener sarı kart yedi ..
Biraz daha ruhlandı fenerbahçe en azından ilk yarıya göre zayıf ataklar var.