Galatasaray lı olarak osmanlıspor beşiktaş ve Krasnodar'a başarılar dilerim. :D
Hasan ayıp ayıp vallaha ayıp :cursing:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGalatasaray lı olarak osmanlıspor beşiktaş ve Krasnodar'a başarılar dilerim. :D
Hasan ayıp ayıp vallaha ayıp :cursing:
@FOREVERSYSTEM suyla iyi
demlenir hah :D nedem
olmadan olmuyor
Aynen bu sefer çayın ana maddesi çayı yapan suyun donmuş halini ikram ettim. Yaz gelsin dondurma fasılları başlayacak
Çay ısmarlamak isterdim ama bu güncellemenin üstüne bir bardak soğuk su içilir. :thumbup:
Benim eklememe bak sende alıntıyı düzelt
şut mevzusu
Onu çerçeveleteceğim evime
Ya de get işine abim :D bu işten para kazanmaması gerekenlerden biri de Sabridir..Daha bir sürü var biara yazalım da aşina olsunlar
Dayı sabri benim hemşerim bir fenerli olarak bize en çok yardım eden sabridir. çektiği şutlar auta gitmesinden dolayı
Bu yaşımda Sabri gibileri cebimden çıkarırım.Nasıl topçu olmuşlar bunlar anlamam X(
Sabriye laf yok dayı
@SiNaN ReiZ adamı kovmaktan beter ettiniz... Haklı kendine göre.
Bu konu ile alakalı paylaşımlarınızı ve video fotoğraflarınızı buradan paylaşabilirsiniz.... İyi forumlar
Benim kupon geldi tebrikler real madrid. yarın fenerbahçe yenilecek. :D
Fener maçından yatarsın. :thumbup:
Konularda genel düzeneleme var arkadaşlar her konu kendi başlığı altında devam edecektir. Daha önceki spor konusu olarak açtığım bu alt katagori buradan aynı şekilde futbol konusu olarak devam edecektir. Bilginize...
Hey hancı çek oradan bir
22 mart-29 mart da güzel şeyler olabilir. tabi mart ayı ne yapacağı belli olmaz. Ama ülke ortalaması düşük.