berbat ötesi bir futbol var top tutamıyor bu hasan ali ne işe yarar ALLAH aşkına ya ...
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İkici yarı başladı krasnodarlı bir futbolcu faul yaptı fenerliye ....
-
Şuan korkak oynuyoruz doğru düzgün pas yapamıyoruZ.Derhal toparlanmamız lazım.(Krasnodar 1-0 Fenerbahçe)
<X
-
Bu konu üzerinden: Emektar Yeşilçam filmleri ile alakalı olarak geçmişten günümüze kadar yayınlanmış yeşilçam filmlerinin tahlili genel tartışma ortamında köşe yazıları,videolar,fotoğraflar, yazılar şeklinde paylaşımlar yapabilirsiniz. Ayrıca yeşilçama damga vurmuş tüm oyuncular ile alakalı yaşayan yahut şu an hayata gözlerini yummuş emektarları yad etmek amaçlı paylaşımlarınız da bu konu üzerinden yapılabilecektir.. Herkese hayırlı forumlar.... :thumbup:

-
Bu konu üzerinden Türk sinemasının anlık gündeminde yer alan veya tarihten bugüne türk sinemasına damga vurmuş filmler ile ilgili, gazete yazıları, vizyona giren filmler ve bu filmlerin konuları ile alakalı genel tartışma sınırları içerisinde sosyal medyada yayınlanan kısafilmlerin tahlili,tanıtımı ve izlenen filmler ile alakalı kısa konular, fotoğraflar, videolar ve köşe yazıları paylaşabilirsiniz.....Hayırlı forumlar
:thumbup: -
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
21 eylül 2012 yılındaki o ilginç sesin kaynağı amerikadaki nükleer enerji santralindeki devasa çanaklardan gelmiş. -
Galatasaray lı olarak osmanlıspor beşiktaş ve Krasnodar'a başarılar dilerim. :D
Hasan ayıp ayıp vallaha ayıp :cursing:
-
@FOREVERSYSTEM suyla iyi
demlenir hah :D nedem
olmadan olmuyorAynen bu sefer çayın ana maddesi çayı
yapan suyun donmuş halini ikram ettim. Yaz gelsin dondurma fasılları başlayacak 
-

Çay ısmarlamak isterdim ama bu güncellemenin üstüne bir bardak soğuk su içilir. :thumbup: -
Benim eklememe bak sende alıntıyı düzelt
şut mevzusu 
Onu çerçeveleteceğim evime

-
Ya de get işine abim :D bu işten para kazanmaması gerekenlerden biri de Sabridir..Daha bir sürü var biara yazalım da aşina olsunlar

Dayı sabri benim hemşerim bir fenerli olarak bize en çok yardım eden sabridir. çektiği şutlar auta gitmesinden dolayı

-
Bu yaşımda Sabri gibileri cebimden çıkarırım.Nasıl topçu olmuşlar bunlar anlamam X(
Sabriye laf yok dayı