GÜNCELDİR arkadaşlar katılımlarınız bekleriz.
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Esenler de kar yağışı..Sokak lambaları epey meydana çıkarıyor yağışı
http://www.ibb.istanbul/tr-TR/e-beledi…Kameralari.aspxSultangazide aynı sokak lambamı kim batlattı tedaşı arayalım şikayet edeceğim sanki biri benim kar takibimi kesiyor :cursing::D
-
-
-
sultangazi anlık bir kopuş yaşadı ama devamı gelmedi ...........
-
Güncel anket 13/03/2017 tarihinde bitecektir. Sizlerde katılın; Havalarınsesi forum ailesi olarak en güvenilir modelin hangisi olduğuna karar verelim.

-
Ordu- samsun hattı ve doğusu, Mgm uyarısını da hatırlatmak lazım. Sanırsam bu hafta iyi kar alacak o hat.. (Hatırlatma)
-
Gfs,ecmwf,gem,navgem,ukmo wrf cfs gibi ve diğer modellerden hangilerinin daha doğru ve güvenilir olduğuna dair yapmış olduğumuz ankete sizlerde katılın.Hayırlı forumlar :thumbup:
-
@>>>WinteR<<< daha şimdiden mart için gayet güzel.
-

İstanbul son radar görüntüsü. -
Şu
fasıllarına bir türlü yetişemedim gitti arkadaş ama ben çayımı şu an içiyorum 
-

Futbol konumuz mevcut. Din ile bağdaştırmadım ben bu fotoyu yoksa ironi mi var. Hani işimiz ALLAHA kaldı zaten öyle de ( GS açısından baya baya öyle)
-
Bir Fbli olarak Gs nin durumuna üzüldüm :DNe yalan söyleyeyim ben bazı galatasaraylıların tepkilerine üzüldüm aslında. mkaymaz. sosyal medyada rıjıreınk taşa tutmuşlar...

-
Bu sözü hiç sevmem hayatımda ama bunun için söylemeye değer ; BEN SÖLYEMİŞTİM GS YENİLECEĞİNİ... :D
-
GS-KAYSERİ maç sonucu :1-2