Bugün işler epden yoğun du eve geleli Şuan için 15 dakika oldi
Erkencisin sinan reiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBugün işler epden yoğun du eve geleli Şuan için 15 dakika oldi
Erkencisin sinan reiz
Şu 16'ı gelsede Cemre düşse bahar gelse :D
Hafiften yağmur var cemrelere pek güven olmaz üstad bizim memlekette. ![]()
DUYURU ; Ufaktan dek oluşumları başladı.radar takibine devam gece saatlerinde ufak bir yogunluk olabilir.
Hadi bakalım heyecan başlasın ![]()

ÇAYLAR HAVALARİNSESİ.COM ADRESİNDE İÇİLİR...
Hava birden soğudu Sultangazi de ![]()
Buyukler eksik..Gazozuna maçlar olacak.Sponsor olanlar da isyanlardadir eB
Büyükler eksik mi? o kupa fenerin
En büyük tartışmasız FENERBAÇE dayı isyanda olanlar şu an kumda oynayanlardır ![]()
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ;
Kasımpaşa-Çaykur Rizespor ile
Sivasspor-Atiker Konyaspor ile
Medipol Başakşehir-Akhisar Belediyespor ile
Kayserispor-Fenerbahçe ile eşleştiler.
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ ŞU ŞEKİLDE;
Çeyrek final maçlarından elemeyi geçen takımların eşleşmeleri; Kasımpaşa-Çaykur Rizespor galibi ile Sivasspor-Atiker Konyaspor galibi; Medipol Başakşehir-Akhisar Belediyespor galibi ile de Kayserispor-Fenerbahçe'nin galibi yarı finalde karşılaşacak.
MAÇLARIN OYNANACAĞI GENEL TARİHLER:
Çeyrek final ilk maçları 28 Şubat, 1 ve 2 Mart'ta, rövanşları ise 4, 5 ve 6 Nisan'da, yarı final ilk karşılaşmaları 25, 26 ve 27 Nisan'da, rövanşları ise 16, 17 ve 18 Mayıs'ta oynanacak.
Aynı analizleri atmamaya özen gösterelim arkadaşlar ![]()
Selamlar "Havalarınsesi" forum üyelerimiz; Özellikle kış mevsimlerine hasret kaldığımız bahar ve yaz aylarında, bu konu üzerinden; geçmişte yaşanan tarihi ve efsanevi kışlar ile alakalı video, fotoğraf,anı,sinoptik mizahsen fotoğralar ile unutamadığınız bir anlık olayı paylaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kışları yad etmek bakımından; bugüne yansıtmak amaçlı neler yaşanmış ve neler yaşanabilirleri konuşmak açısından yararlı olacağını düşünüyorum. Hayırlı forumlar diliyorum....
FENER BAHÇE
????
Dostum o hamaklar arabım üzerine düştü ve tavan çöktü cam gitti
araba 3 haftadır tamirde, onu vurguladım yani
Hepimiz 6 ocaktaki hamakları bekliyoruz....
:cursing::cursing: O Kahrolası hamaklar yüzünden 10 ocaktan bu yana arabasızım :cursing::cursing::rolleyes:
İstanbul avrupa yakası kabak gibi kel bırakmış kar haritası.

ÇAYLAR HAVALARİNSESİ.COM ADRESİNDE İÇİLİR...