Selamlar herkese arkadaşlar
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayatımda duyduğum en saçma kurallardan biri kesinlikle stada bozuk para ile girme yasağı la adam içerden bir şey alda gene bozuk para indiriyor cebine e sen bunları girişte niye toplattın o zaman ?
dostlar çarşı pazarda görsün diyoruz biz buna
-
Konya ve Başakşehiri
Turu geçmelerinden dolayı tebrik ederim.
-
Hayırlı akşamlar herkese
-
Hayırlı günler herkese tünaydın hayırlı cumalar diliyorum
-
Herkese hayırlı bayramlar . Sevdikleriniz ile güzel bayramlar geçirmeniz Dileklerim ile
-
Selamlar herkese hayırlı günler dilerim
-
Amasya, Merzifon'da 2 yıl önce katıldığı bir yayında uyuşturucuyla mücadele çağrısında bulunan muhtar, bir uyuşturucu operasyonunda yakalanarak tutuklandı.
-
-
Herkese hayırlı geceler dilerim
-
Whisper dayım eline sağlık
-
Sultangazi adına hayal kırıklığı bir sistem oluyor
Sultangazi de sistem bitmeden hayal kırıklığı yaşama kardeşim. Son dakika golü alabilir rakım yüksek Karadeniz’e çok olmasa da takın mevkileri var.
-
İstanbul sistemleri çok konuşulup bilgi veriliyor hocalarımızdan olsun yöneticilerden olsun ama başka yerin sistemi olunca istanbul kadar bilgi verilmiyo yöneticiler artık bi el atsa
kardeşim 80 milyonluk ülkenin 4 te 1 i neredeyse İstanbul da haliyle şu an anlık kar yağışından etkilenen en önemli bölge Marmara Trakya hattı bu sebeple İstanbul konuşulması gayet doğal Oluyor . Bunun dışımda bir başka ilin konuşulmasını isterseniz şayet hangi ili takip ediyorsanız o ilin bağlı olduğu bölgeden sorularınızı sorabilirsiniz bölge sorumlusu arkadaşlar sorularınıza cevap vereceklerdir.
-
Arkadaşlar genel olarak kar başladı derken örnek : kar Beyoğlu taksim civarında başladı dersek daha açıklayıcı olur. Bizler de nerede kar var anlamış oluruz bazen konum bilgisinden farklı yerde de olma ihtimalinize binaen bunu söyledim değerli Üyelerimiz… :elkaldıranadam:
-
Bir fenerbahçeli olarak Galatasarayın yenilmesine üzüldüm gerçekten.