49
Ödeştik adolf, sen bana 20 puan gönderecektin. göndermedin ben de sana gönderecektim göndermedim. almadan vermeden ödeştik ayrıca cevap doğru değil
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur49
Ödeştik adolf, sen bana 20 puan gönderecektin. göndermedin ben de sana gönderecektim göndermedim. almadan vermeden ödeştik ayrıca cevap doğru değil
Bir soruda benden gelsin o zaman
Bir sayının 5 katının 10 fazlasının 6' e bölümü ile elde edilen sayı :30 dur "" x"" sayısının birler ve onlar basamağı toplamı nın kare kökü kaçtır?
1/24+1/12=3/24
3/24*t(zaman)=1
t(zaman)= 1/3/24 denkleminden 3/24 ters döner. ve 24/3=8
Cevap=""8 ""saatte dolar
İstanbul' da özellikle kentin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma hadisesi görülüyor. Son derece dikkatli olunmalı
Ukmo,NAVGEM ve bir çok çeşitli yakın vade tahmin modelleri gece güncellemelerinde Karadeniz ve Marmara geneline efsane kar yağışları verirken.Gfs'nin Marmara ısrarı Ecmwf'nin de Azor yüksek basıncıni yurdumuza yerleştirmek istemesi.
Hepsi yola gelecek az kaldı
jma Model haritasında görüldüğü üzere kıbrısın doğusundaki a.b alanında çoğu model mutabık. Batı için olmasa bile karadeniz ve iç anadolunun özellikle orta kesimleri için bu gayet iyi.
Çay unutulmasın aman.. Hava  soğuk
Bir çayını içeriz abi o zaman
@Snow Day bu biraz daha ılımlı en azından tüm ülkeye yarar demiş
Hocam O siklonun Marmarayı pek etkileyeceğini sanmıyorum.Daha çok Karadeniz'in ve Doğu Anadolu'nun işine gelir.Rüzgar da poyraz esecek gibi durmuyor.GFS rüzgar modellerine göre 26-27-28 GİBİ Karayel-Yıldız Karışımı 29-30 gibi Poyraz-Yıldız karışımı.
Fakat Rüzgar modelleri değişebilir.
Bence rüzgar modelinden çok sistemin geliş hareketi o gösterdiği gibi olmayacak. Dikkat ettiysen iki güncellemedir marmara üzerinden dolanan bir ivme gösteriyordu. Şimdi biraz karadenize yaradı orası iyi oldu, ama bu sefer marmara ortada kalabilir. Bakalım 24h kala bile her şey olabilir.
@Snow Day bu demek oluyor ki marmara ve karadeniz karayelden siklonik yağış alacak, sonrasında poyrazdan dek yağışları 500 hpa değerleri marmara civarında -38 lerde. deniz suyu sıcaklıklarını da incelemek gerek. Eğer şartlardan biri iyi şimdilik diğerleri de olursa siklon artı dek
diğer sistemi hatırlayalım.Ancak burada farklı bir konu var sistem hareketi direk balkan üzerinden gelmediği için karayel kuru soğuk yapabilir.Paoyraz daha çok işimizi görür. kuzeydoğudan akım var çünkü bu kez.
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, sabah saatlerinde beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakıma alınan İlhan Cavcav hayatını kaybetti! Uzun süredir ciddi sağlık problemleri ile mücadele eden Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, sabah saatlerinde beyin kanaması geçirdi ve malesef hayata gözlerini yumdu. Ülkemiz bir futbol üstadını daha kaybetti malesef.... Allah rahmet eylesin; mekanı cennet olsun, Rabbim yakınlarına başsağlığı versin
Başımız sağ olsun Büyük üstadı kaybettik...!!!!
arkadaşlar özellikle ülkemizde spor diyince akla gelen "futbol " olduğu için futbol etiketli bir konu açmayı düşündüm ancak; diğer sporlarımızın da hem tanıtımı açısından, hem de günlük hayatın stresinden kurtulabilimek amaçlı böyle bir konu açtım. Seviyeli tartışma ortamında,birbirimizi kırmadan üzmeden,bir başka takıma hakaret boyutunda sözler olmaksızın spor ile aklınıza gelen her şeyi burada paylaşabilirsiniz... Hayırlı forumlar
^^
Çay içmeyi unuttuk az kalsın ocakta yanıyordu demlik
gfs gece güncellemesi gelmeden bir
içelim dedik
Abi valla ben heryer nasiplensin istiyom ama sisteme daha 5 gün var daha da güzelleşecek insallah.
Hala kuşkuların mı var kardeşim sadece yağış konusunda mutabakata varamadı modeller soğuk da sıkıntı yok gibi.