Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

Efsane-Semih elinize emeğinize sağlık hocam, bana ve bize kattığınız herşey için teşekkürler. Yanlış anlama hocam sen değil kimseye git, istemiyorum falan demem demeyiz fakat bir kişinin içinde o sevda bitmişse geri dönüşü zordur.. sizde son zamanlarda bu sene son diye bahsediyodunuz. gönül ister 2030lara da bakalım fakat zorla yaptırılacak birşey değil bu ki öyle de birşey olmaz.. uzun lafın kısası blok silme olmasın fakat ara sıra girip 2 kelam ederiz diye düşünüyorum ben :)

Ne efsanesemih hocamız ne de diğer hocalarımızın bloklarını silmek istemeyiz. Bu hobi sevdası da bence bitmez biz

Onları yine aramızda sürekli Görmek isteriz

Hocam bu güzel tahmininiz için teşekkür ederiz . Ancak ben ve diğer tüm yönetimdeki hiç Bir arkadaşın sizin bloğunuzu kaldırmaya duygusal anlamda cesaret edeceğini sanmam. Sonuçta dile kolay 12-13 senelik bir serüven bir anda bitmiş olacak. Biz yine bloğunuzu bırakalım siz dilediğinizde uğrayın selam dahi

Verseniz Yeter sizi seven hava olaylarını sizin ile takip edip zevk alan bir çok büyük kitleniz var bunu unutmayın .sizi hep aramanızda görmek istiyoruz bunu bilin. Umarım düşünceniz ne olursa olsun( iş sosyal düzen aile vs..) inşallah bu yolda sonuna kadar birlikte yürümek isteriz…🙏🙏🙏

TFF, Digiturk’le anlaşma sağlanamadığı ve yayın hakkı sözleşmesi imzalanması için hakların’ ilgili paketlere en yüksek diğer teklifleri veren Saran ile TRT’ye geçtiğini açıkladı

bu hangi sene için geçerli acaba bu sene hak talepleri iade edilir mi acaba ?

Cem

Psikolojik mıdır değil midir bilmiyorum ama anlatmak isteyipte anlatamadığım bir sağlık sorunum var şimdi elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım siz anlamaya çalışın benim için yeterli. Beynimin içerisinde çok hafif ağırlıkla beraber çok hafif bir ağrı var. Çözemiyorum gözlerimde çok hafiften sulanıyor ve yanıyor. Neyim olabilir doktora anlattım ama bir türlü anlayamadı beni

Ağrıların ne şekilde görülüyor . İlaç kullanıyor musun ? Soğuk ağrısı şeklinde mi yoksa kasmaktan mı ağrıyor. Ne şekilde ağırlar bunlar hangi kısımda görülüyor sağ taraf mı sol taraf mı. Beyin ağrısı başka baş ağırısı başkadır. Başta meydana gelen ağrılar genelde sinüs ve fazla uyku ve stres gibi etkenlerden etkilenir . Ancak beyin ağrısı prolaktin seviyesinden tut beyin sinirlerine kadar hormon etkisinden tut. Beyinsel fonsiyonlardaki bazı vitamin eksikliklerinden kaynaklanabilir . Yani işin tıbbi kısmı ile psikolojik kısmı ayrı kardeşim

Ülkemizde halen maçlarda hakemler konuşulmakta ve halen maçın önüne geçmekte var sistemi de fayda etmedi. Yazık gerçekten el pozisyonu fenerin 10 kişi kalması buna rağmen 1-1 yine de tebrik ederim Ali Koç a rağmen Fenerbahçe’yi.

Yahu arkadaşlar 17 yıllık hayatımda ilk defa mart efsanesiyle karşı karşıyayım nasıl içim kıpır kıpır olmasın evdekiler heyecanımı fark ediyor deli diyorlar bana

kardeşim emin ol şu an yaşı 40 ve üstü olmayanlar pek hatırlamaz. 87 den sonra martta gelebilecek en sert etkili sistem denebilir. Anlık Deniz etkisi ile güzel bir kar birikimi yapabilir.